INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO George Pușcaș are presa din Italia la picioare după hatrickul din campionat » Nota uriașă primită din partea Gazzetta dello Sport

FOTO: Twitter Novara
FOTO: Twitter Novara

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2018 13:32

Atacantul împrumutat de la Inter se simte mai bine în Serie B, reușind un hat-trick duminică, în victoria cu Citadella, 3-1. "Și-au găsit vârful. 4 goluri în 2 meciuri, Pușcaș și-a impus forța fizică", îl laudă Gazzetta, notându-l cu 8. 

Un gol în 700 de minute, contribuind la primul punct în Serie A al lui Benevento, la 2-2 cu Milan. Atât reușise George Pușcaș la echipa nou-promovată, care i-a dat drumul să plece în ianuarie.

Atacantul român a revenit în Serie B, unde se simte cel mai bine, și a scos-o pe Novara din zona retrogradării. 4 goluri în primele două meciuri, 3 marcate duminică la 3-1 "afară" cu Cittadella. Și ales omul partidei, nota 8 în Gazzetta dello Sport.

"Le mulțumesc colegilor"

"Românul și-a impus forța fizică și a muncit mult pe tot frontul ofensiv. Novara și-a găsit vârful și urmașul lui Pablo Gonzalez, de la care a preluat și numărul 19", a comentat cotidianul roz.

"Nu știam acest detaliu, însă pe mine mă interesează să înscriu pentru echipă. Le mulțumesc colegilor care m-au ajutat să realizez tripla", a declarat George, ce și-a luat acasă mingea cu care a marcat primul hat-trick al carierei la seniori.

17 goluri
în 61 de meciuri are Pușcaș pentru Benevento, Bari, Novara și Inter. La Primavera nerazzurrilor, a dat 27 de goluri în 38 de partide

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  12 Februarie 2018, 18:31

in liga 2 ai la picioare mingea,presa nu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close