INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

VIDEO George Puşcaş l-a încîntat pe Roberto Mancini la primul său meci ca titular la Inter Milano: ”Sînt mulţumit de el”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 14:00

George Puşcaş a bifat primul meci ca titular la Inter Milano în sferturile Cupei Italiei, 0-1 cu Napoli. Chiar dacă nu a marcat, antrenorul Roberto Mancini a avut numai cuvinte de laudă despre atacantul de 18 ani.
"Sincer, nu ştiu ce să spun despre această partidă. Nu se poate să primeşti un astfel gol în asemenea meci. Am primit un gol absurd. Sînt dezolat de rezultat, dar sînt mulţumit de jocul echipei. Sînt mulţumit de Puşcaş, a făcut un meci bun. Acelaşi lucru pot să spun despre Santon şi Brozovici", a spus Robero Mancini pentru Rai Sport.

Click aici pentru VIDEO!

Inter a ratat calificarea în semifinale, fiind eliminată de Napoli, după golul marcat de Higuain în minutul 90+3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
utraian
utraian  •  05 Februarie 2015, 14:59

deci: duminica Inter - Palermo 1 solist categoric. altfel zboara Mancini, cat e el de Mancini

utraian
utraian  •  05 Februarie 2015, 14:45

pe intelesul tuturor: Inter in campionat a luat bataie ..de la Sassuolo WTFFFFFF 3-1, si Torino 0-1. Voi ce credeti? Nu a dat 3 lei pe meciul de cupa Mancini.

utraian
utraian  •  05 Februarie 2015, 14:41

ce sa mai....parca Inter facea ceva pe Cupa.... de-aia l-a si trimis pe teren. cat de cat a miscat, dar e mult pana departe. Nu mai putea Mancini dupa Cupa, treaba e CAMPIONATUL!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează