INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CROAȚIA

VIDEO Hajduk Split s-a calificat în finala Cupei Croației » Steliano Filip a marcat un gol! Reacția EXCLUSIVĂ a fostului căpitan dinamovist

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 22:22

Hajduk Split s-a calificat în finala Cupei Croației, după victoria obținută la penalty-uri, scor 4-2 (1-1 în timpul regulamentar), în fața Lokomotivei Zagreb.

Hajduk Split a dominat de la un capăt la celălalt înfruntarea cu formația din capitală, dar s-a văzut condusă în minutul 54, după golul lui Ante Majstorovic. Hajduk a egalat după doar 5 minute prin Hamza Barry.

Steliano Filip a fost introdus în minutul 80 al partidei și a avut o evoluție sigură. Mai mult, antrenorul Zeljko Kopic l-a trecut pe fostul căpitan dinamovist pe lista executanților loviturilor de la 11 metri. Filip nu l-a dezamăgit, transformând cu siguranță.

Hajduk va juca în ultimul act împotriva câștigătoarei dintre Dinamo Zagreb și Rijeka.

 A răsplătit încrederea antrenorului  

Steliano Filip a trecut peste problemele medicale avute la picior și e gata să ridice primul trofeu de la transfer.

"Am ajuns in finala Cupei. Am venit la Hajduk de puțin timp, dar sunt aproape să caștig un trofeu. Mă bucură foarte mult acest lucru. Am avut mici probleme medicale la picior, iar acum sunt bine.

Am bătut un penalty, nu am avut emoții. Am fost desemnat de antrenor și înseamnă foarte mult pentru mine că mi-a acordat încredere. Mai am mult de muncă, dar sunt pe drumul cel bun. Condițiile de aici sunt de top și mă simt foarte bine", a declarat Filip pentru GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close