INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATACANT

VIDEO Iordănescu a găsit atacantul pentru meciul cu Irlanda de Nord » A marcat din nou azi

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 19:08

Ciprian Marica este în continuare în covalescență după operația suferită și va lipsi pentru meciul pe care România îl va avea împotriva Irlandei de Nord.

Problemele pentru atacul atacul naționalei ar putea fi rezolvate de Bogdan Stancu, cel care a marcat azi în victoria lui Genclerbirligi, scor 3-0, în fața celor de la Gaziantespor.

Atacantul român a revenit pe teren etapa trecută, după ce a ratat meciul "tricolorilor" împotriva Insulelor Feroe din cauza unei accidentări.

Bogdan Stancu a ajuns la 9 reușite în campionatul Turciei, clasament al golgheterilor în care Fernandao conduce, cu 18 goluri.

Vezi VIDEO cu golul lui Bogdan Stancu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
825298680840292
Brandusanu Daniel  •  04 Mai 2015, 08:32

Pe pagina principala ,pt mobil, a Gazetei e un articol in care zice ca Stancu a marcat dupa 3 luni. Nu mai inteleg nimic. Superforma? De ce *** *** citi eu ziarul asta chiar nu stiu. Niste *** cu totii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  03 Mai 2015, 23:02

super ziaristi...a dat un gol si e in "super"forma ..daca dadea 4 etape la rand..intelegeam..dar de acolo pana sa bati campii pentru 1 gol???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează