INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TUNISIA - TURCIA 2-2

VIDEO Lucescu a asistat la momente incredibile: căpitanul Turciei s-a certat în plin meci cu fanii turci care-i atacaseră tatăl!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2018 11:11

Turcia a remizat cu Tunisia, 2-2, într-un meci amical extrem de tensionat. Căpitanul Turciei, Cenk Tosun, a fost eliminat în minutul 59, la 1-1, după ce le-a cerut socoteală suporterilor. Tatăl său fusese lovit cu o torță în spate

Cenk Tosun, 26 de ani, căpitanul lui Lucescu la amicalul jucat în Elveția, pe Stade de Geneve, a deschis scorul contra Tunisiei. Dar, după ce adversarii au egalat, nu s-a mai putut concentra la meci. A observat că, în tribună, tatăl și unchiul lui se certau cu alți fani turci. Părintele său fusese lovit cu o torță în spate. Atacantul lui Everton a renunțat la joc, ieșind de pe teren și urlând să-i ajute cineva rudele.

Inițial, coechipierii și cei din staff nu au înțeles nimic. Selecționerul se uita și el în direcția arătată de jucător. Doi agenți de securitate ai naționalei Semilunii i-au liniștit pe suporteri, iar Tosun a vrut să reia partida, însă arbitrul local Fedayi San l-a eliminat.

”Pentru mine, familia e cea mai importantă”

Din nou nervi, căpitanul nu voia să mai plece la vestiare și îi cerea socoteală ”centralului”. Luce îl privea uluit, neștiind cum să reacționeze. În cele din urmă, colegii l-au calmat și testul a continuat. 2-2, la final. În inferioritate în ultima jumătate de oră, Turcia a egalat în minutul 90, și terenul a fost invadat de susținătorii tunisieni.

”Îmi pare rău, dar trebuia să reacționez. Suntem oameni. Am văzut lucruri urâte și nu puteam să stau fără să fac nimic. Pentru mine, familia e mai importantă decât orice”, a declarat Tosun în zona mixtă. ”Le cer scuze coechipierilor, antrenorilor și tuturor turcilor”. 

”Tata e bine acum. Și el s-a supărat pe mine pentru cum am reacționat. Încă o dată, le cer scuze tuturor”
Cenk Tosun, atacant Turcia

"Am jucat în condiții dificile, dar nu e prima oară când fanii invadează terenul. S-a întâmplat și la Ucraina - Maroc. Noi avem nevoie de timp. Puțină răbdare vă cer”
Mircea Lucescu, selecționer Turcia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
bisisica.
bisisica.  •  03 Iunie 2018, 05:34
Postat de paul.o.53 pe 03 Iunie 2018, 00:38

Lipsa de documentare ! Tosun a aratat catre tribuna si a facut semnul clar ca le taie beregata care inseamna clar cartonas rosu si suspendare. Pacat ca din lipsa de informare ( s-a preluat un rezumat turcesc trunchiat) nu se arata scena care este in toate ziarele de calitate. Mai vad pe aici si niste idioti care dau vina pe Lucescu :-)))

Ce sa asteptam de la fecesebisti?

paul.o.53
paul.o.53  •  03 Iunie 2018, 00:38

Lipsa de documentare ! Tosun a aratat catre tribuna si a facut semnul clar ca le taie beregata care inseamna clar cartonas rosu si suspendare. Pacat ca din lipsa de informare ( s-a preluat un rezumat turcesc trunchiat) nu se arata scena care este in toate ziarele de calitate. Mai vad pe aici si niste idioti care dau vina pe Lucescu :-)))

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  02 Iunie 2018, 20:43

Peste cateva meciuri o sa vina si Razvanel sa-i ia apararea lui tata-sau cand ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează