INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA GRECIEI / AEK - PAOK 0-2

VIDEO Lucescu continuă războiul după primul trofeu în Grecia: "Voi spune asta chiar dacă unii mă vor face prost"

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2018 09:24

PAOK Salonic a câștigat cupa Greciei, după 2-0 cu AEK Atena. Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, vorbește de o "imensă nedreptate. Băieții mei au fost furați și tot ei au trebuit să demonstreze că sunt mai buni. Oameni care nu știu fotbal, interesați doar de profit, au luat decizii greșite. Sunt foarte mândru de jucători".

După patru ani în Grecia, Răzvan Lucescu cucerește primul său trofeu. La capătul unui sezon teribil, în care a pierdut cele mai importante meciuri și titlul la masa verde, 0-3 și cu Olympiakos, și cu AEK, ambele decise în birourile federației elene, antrenorul în vârstă de 49 de ani învinge în finala Cupa Greciei. Pe Olimpicul atenian, PAOK și-a luat revanșa în fața campioanei AEK și poate sărbători. Dar tehnicianul nu uită ce s-a întâmplat în ultimele luni.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Ar fi fost o tragedie să pierdem finala. Am oferit o lecție de fotbal"

La conferință, a vorbit mai mult despre scandalul ce a răvășit Elada în Super Ligă. "Această Cupă este uriașă, după o muncă uriașă. Noi suntem echipa care merita titlul, însă n-am fost lăsați să ne bucurăm. Am jucat finala cu o presiune de cinci ori mai mare. Ni s-a spus că trebuie să demonstrăm că suntem mai buni. A fost incorect pentru noi toți", a declarat Lucescu.

"Sunt foarte mândru de băieții mei. Este incredibil că, deși au fost furați, tot ei au trebuit să arate că sunt mai valoroși. Oameni care nu știu fotbal, interesați doar de profit, au luat decizii greșite. Pentru noi, ar fi fost o tragedie să pierdem această finală în asemenea circumstanțe. Am oferit o lecție de fotbal". 

 

 

"În țara mea nu s-ar fi întâmplat ce s-a petrecut aici. Să anulezi un gol după patru minute. Vorbim de un gol valabil. Regula ofsaidului ne dovedește că acea reușită trebuia validată" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Nu-mi pasă de Olympiakos și de AEK"

Întrebat ce crede de marii rivali, Răzvan a reacționat vehement: "Nu-mi pasă de Olympiakos și de AEK. Dacă plec din Grecia, s-a terminat. Am dat totul în acest an. Ne-au furat! Mulți zic că sunt nebun, că exagerez. Vă enervez, dar vă promit că întotdeauna voi spune că ne-au furat, chiar dacă ei mă vor face prost. Ăsta nu e fotbal. Fotbal s-a jucat în finala Cupei, iar voi, jurnaliștii, ați văzut". 

"De ce s-a făcut scandal de la pistolul patronului?"

A vorbit iar despre incidentele din campionat. "Cu Olympiakos, adversarii au părăsit terenul fără niciun motiv. Două săptămâni mai târziu, ne-am confruntat cu AEK și am înscris un gol valabil. Dacă arbitrul l-ar fi anulat de la început, nu s-ar fi întâmplat nimic. De ce l-a anulat după patru minute? AEK a abandonat, arbitrul a întors decizia, confirmând golul, iar AEK a refuzat să mai revină pe teren. De ce s-a făcut scandal de la pistolul patronului? Savvidis are licență pentru armă! Concluzia mea: AEK ne-a furat campionatul". 

"Sunt foarte fericit pentru fani, pentru președinte și pentru toți cei din jurul nostru că am cucerit Cupa. Dar PAOK a așteptat titlul 33 de ani și nu ne-am putut bucura nici acum. Noi jucăm cel mai bun fotbal. De luni, pregătim sezonul viitor. Nu e momentul să discutăm de contractul meu. Am contract. Succesul este rezultatul muncii. Eu asta pot promite: munca"Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
christiano0
christiano0  •  15 Mai 2018, 13:54

Gestul patronului de a intra pe teren "insotit" de pistol este iresponsabil. De aceea a si fost pedepsit si interzis timp de 2 ani de zile. Referitor insa la felul in care Lucescu a pierdut ambele meciuri, cu Oly si cu AEK, da ! aici îi dau dreptate 100%. Am vazut finala Cupei pe net si PAOK a jucat senzational, ca o mare echipa. Daca asa au jucat si in Campionat, nu-i de mirare ca sunt frustrati ca n-au luat locul 1.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Mai 2018, 14:23
Postat de cneius pe 13 Mai 2018, 10:35

Linisteste-te sa nu faci infarct...Patronul lor crezi ca s-a gindit la arma cind a intrat pe teren ? Pentru el e ca un telefon mobil, sint convins ca tu nu te gindesti la mobil cind intri undeva. A intrat furios de cele intimplate, nu-l condamn, fara sa se gindeasca la arma. Ce-i atit de greu de inteles, ce faceti multi dintre voi pe lupii moralisti ?

Si eu am masina. Si carnet. Ce zici? Intru cu ea pe trotoar prin multime? Hai ca sunt atent, nu lovesc pe nimeni, pe cuvânt. .. dar să vezi ce suparat o sa fiu si o să vin cu argumentele tale "inteligente" cand o sa ma ia politia . Bine, o sa urlu ca are ceva cineva cu mine (sunt mereu furat!!) si o sa se găsească cativa nebuni care o sa imi de dreptate

valeri.gazaev
valeri.gazaev  •  13 Mai 2018, 11:42
Postat de balauru48 pe 13 Mai 2018, 11:36

Dovedesti inca o data cat de prost esti, clona nebuna!

Noroc ca sunt oameni destepti ca dumneata care ne lumineaza existenta. Ce nevoie avem de argumente ? detineti adevarul absolut, fara ca macar sa-l rostiti....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează