INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA - IRAN 2-1

VIDEO Lucescu s-a luat de jurnaliști după a treia victorie cu Turcia: "Asta vreau să văd"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 11:55

Turcia a câștigat amicalul cu Iran, 2-1, fiind a treia victorie a naționalei conduse de Mircea Lucescu. Selecționerul Turciei spune: ”Am promis că voi crea o națională cu jucători de caracter și îmi voi ține promisiunea”. Ratările nu l-au mulțumit: ”În primul sfert de oră, puteam conduce cu 4-0”

Mircea Lucescu își simte tot mai bine jucătorii și naționala Turciei nu mai pierde. Al treilea meci la rând fără înfrângere, a treia victorie în total, de fiecare dată la limită: 1-0 în fața Croației, 1-0 cu Irlanda și 2-1 cu Iran. La sfârșitul partidei de luni, disputate pe stadionul lui Bașakșehir, din Istanbul, Mircea Lucescu le-a reproșat jurnaliștilor locali că au venit prea puțini: "Vreau să văd sala de conferințe plină la următoarele întâlniri. Construiesc o echipă frumoasă, tânără. Vă rog, urmați-ne! În afara lui Mehmet Topal, e o altă formație. Acești băieți noi au nevoie de sprijinul Turciei".

Nu i-au plăcut ratările la startul jocului, "puteam conduce cu 4-0 în primul sfert de oră în fața unui adversar solid, care se pregătește pentru Mondial. Am ratat prea multe ocazii. Totuși, sunt mulțumit de grupul nostru. Toți mi-au demonstrat caracter. Iar eu am promis că voi crea o națională cu fotbaliști de caracter și îmi voi ține promisiunea. O echipă de luptători, o echipă de prieteni".

 

25,6 ani a fost media de vârstă a Turciei la începutul meciului de luni, cu Iran
9 meciuri are Lucescu la naționala Semilunii: 3 victorii, 3 eșecuri, golaveraj 10-15

"Vreau să-l felicit pe Cenk Tosun. Nu doar pentru cele două goluri, ci și pentru că, după un sezon dificil, nu a făcut ca alții. A apărut, dovedindu-și dragostea pentru echipa națională" Mircea Lucescu, selecționer Turcia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
129547121224121
Marian Iordachescu  •  29 Mai 2018, 23:12

Nu fiti rai cu Contra , sau poate vreti sa-i sustineti jucatorii oierului pentruca numai asa poate face si el sa ceara mai mult la targul de jucatori din aceasta vara

maxp
maxp  •  29 Mai 2018, 16:24
Postat de Adi Ane pe 29 Mai 2018, 14:30

Numai Contra caută jucători de 30 de ani , probabil că se gindestete sa fie cît mai apropiați de el ca virsta , in timp ce Lucescu caută nepoți . Cum să-l aduci pe Lobonț care a uitat și locul de reunire de cînd nu a mai fost convocat .

Lasa-l pe Contra, ca ultimii 4 selectioneri au facut tot acelasi lucru. Nu prea cred ca e mana lor, multi le sunt impusi. Penibil mi se pare cand vin toti cu celebra "trebuie sa intinerim echipa" si apoi vezi 3 sferturi din lot de peste 30 de ani. Nu Lobont e problema, ca el e clar ca nu e adus sa apere. Nici altii trecuti de 30 n-ar fi problema, daca ar avea valoare, la noi problema e ca nici dintre batrani nici dintre tineri nu stun convocati cei mai buni.

632064367132294
Adi Ane  •  29 Mai 2018, 14:30

Numai Contra caută jucători de 30 de ani , probabil că se gindestete sa fie cît mai apropiați de el ca virsta , in timp ce Lucescu caută nepoți . Cum să-l aduci pe Lobonț care a uitat și locul de reunire de cînd nu a mai fost convocat .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează