INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

VIDEO "Magicianul" a lovit din nou! Sînmărtean a marcat un gol și a dat două pase decisive

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 22:57

Al Ittihad a cîștigat meciul din turul doi al Cupei Regelui împotriva lui Al Riyadh, scor 4-0, după o prestație de excepție a lui Lucian Sînmărtean.

"Magicianul" lui Victor Pițurcă a marcat un gol superb și a dat două pase decisive pentru colegii săi. Reușita lui Sînmărtean a venit dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Tot fostul jucător stelist a pasat decisiv la golul care a deschis scorul, dar și la ultima reușită a meciului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
master_boy1981
master_boy1981  •  26 Ianuarie 2016, 14:31

La astia ai timp si de o tigara si dupa poti sa centrezi :)) si daca nu iti iese din prima si nici din a doua iti dau ei mingea si te lasa sa mai driblezi 2-3 si dupa poti centra din nou pentru un gol epic .

adicn
adicn  •  26 Ianuarie 2016, 09:36
Postat de plischi pe 26 Ianuarie 2016, 07:29

cand se afla la apogeu, avea mintea de un leu, era si lenes, ca orice ardelean care se respecta, ca nu de alt motiv a ratat prima plecare in strainatate.

˝era si lenes, ca orice ardelean care se respecta˝..evident că d-voastră vorbiți din necunoștință de cauză, sau mai rău, din prostie. Să facem o comparație între un sat din Ardeal și unul...vă las pe d-voastră să alegeți zona ..să vedem atunci, pe unde ˝se vede˝ lenevia ?! ;)

ottobraun
ottobraun  •  26 Ianuarie 2016, 08:18

bukarestiu face parte din orient!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează