INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Mainz - Schalke 0-1 » Maxim a revenit la Mainz, după 4 meciuri în tribună: ”Mai multă creativitate”

Maxim are contract cu Mainz până-n 2021 și câștigă 1,5 milioane de euro pe sezon
Maxim are contract cu Mainz până-n 2021 și câștigă 1,5 milioane de euro pe sezon

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2018 10:13

Alexandru Maxim a revenit la Mainz și a fost remarcat în Bild și în Allgemeine Zeitung, care i-a apreciat travaliul.

camera Vezi AICI VIDEO de la meci!

Exilul lui Alexandru Maxim a încetat vineri seară. După 4 etape în tribună, "fiindcă nu e suficient de bun la antrenamente", antrenorul Sandro Schwarz nu doar că l-a readus în lotul Mainz-ului, dar l-a și folosit o repriză în meciul cu Schalke (0-1).

"Pentru mai multă creativitate", a explicat tabloidul Bild introducerea mijlocașului de 27 de ani la pauză.

A solicitat un penalty

Iar "tricolorul" i-a dat, într-adevăr, altă față unei echipe incapabile până atunci să le pună probleme "minerilor". Și așa au apărut și ocaziile. Pe una dintre cele mai mari a avut-o chiar el, în minutul 70, când balonul expediat din marginea careului mare a fost blocat cu mâna de un apărător advers. "Centralul" Felix Brych i-a refuzat însă penalty-ul solicitat cu vehemență, considerând că hențul a fost involuntar. Corect!

Argument

Problema lui Mainz 05 este că n-are mai mulți jucători de calitatea lui Maxim. Amfitrionii au arătat mult mai bine cu românul pe teren, remarcat de cotidianul Allgemeine Zeitung și pentru travaliul său, ceea ce ar trebui să reprezinte un arument suficient împotriva unei noi treceri pe linie moartă.

2
e nota primită de Maxim în Allgemeine Zeitung. Adică "foarte bine". Unu este maximum (clasă mondială) în Germania și 6, minimum (nu și-a meritat banii)

88%
din pasele românului au fost reușite: 28 din 32. Și a câștigat 60 la sută din duelurile pentru balon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează