INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Maxim la serviciu » Mijlocaşul a fost coautor la golul victoriei lui Stuttgart

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 19:13

Alexandru Maxim a fost coautor la golul victoriei lui Stuttgart cu Frankfurt, 2-1.

Mijlocaşul român a fost introdus pe teren în minutul 69 şi două minute mai tîrziu echipa sa a marcat golul decisiv. Maxim a executat excelent un corner, iar Niedermeier a marcat cu capul.

Fostul jucător al Pandurilor a jucat cu o mască de protecţie, după accidentarea din meciul cu Lazio, din Europa League. Victor Piţurcă l-a convocat la naţională pe Maxim pentru "dubla" cu Ungaria şi Olanda.

Vezi AICI VIDEO cu golurile

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
forumeer
forumeer  •  17 Martie 2013, 23:13

Excelent! Bravo Maxim!! Sper sa aprecieze si antrenorul si sa-i dea mai multe minute, poate chiar titular. Incet, incet, pare sa se impuna!

thebluestlion
thebluestlion  •  17 Martie 2013, 22:23

Unde sunt frustratii care ziceau ca nu prinde nici banca? Eu vad ca il tot baga ... :)) Un jucator tanar, de viitor, e roman, sa ne bucuram pentru el! Bafta!

lollol
lollol  •  17 Martie 2013, 21:30
Postat de drimmero pe 17 Martie 2013, 19:37

a batut Maxim cel minim un corner in 3 luni la Stuttgart. extraordinar!!! ce start promitator. de multa vreme nu s-a mai vazut asa ceva.

daca semna cu steleoaia ziceati ca e cel putin messi+ ronaldo la un loc :))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează