INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR ASIEI - WESTERN SYDNEY WANDERERS - AL HILAL 1-0 (TUR)

VIDEO N-au dat gol, au luat unul, iar trofeul stă la distanţă » Predicţia lui Laurenţiu Reghecampf nu s-a împlinit, dar saudiţii pot cuceri Asia la Riad

Articol de - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 21:46

Vineri, antrenorul lui Al Hilal anunţa un 1-0 pentru albaştri la Sydney. A fost exact invers, chiar dacă a avut cinci ocazii mari şi i s-a refuzat un penalty


Mesajele lui Reghecampf n-au mai avut efect. "Arătaţi-le cine e Hilal!", strigau fanii saudiţi, dar valul albastru n-a înghiţit Sydney-ul. "Dăm un gol, nu luăm nici unul şi cucerim trofeul din Australia", spera antrenorul. Nu i s-a împlinit nici predicţia. N-au marcat ei, ci Wanderers, o echipă fondată în 2012, iar trofeul nu mai e atît de aproape.

Click aici pentru VIDEO!

Totuşi, Reghe e sigur că va mai întoarce un meci decisiv, ca Steaua în faţa Ajaxului. Sîmbăta viitoare, la Riad, într-o atmosferă electrizantă, cu golgeterul Al Qahtani (suspendat ieri) pe teren, campioana saudită poate fi stăpîna Asiei.

"Peste şase zile, noi vom învinge. Vom marca primii şi să vedeţi ce atmosferă va fi! Credeţi în noi, vom fi fericiţi pe 1 noiembrie"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Al Hilal

"Nu înţeleg cum de n-am dat trei goluri"
"Am pierdut şi nu sînt fericit deloc, dar în retur vom înscrie cel puţin două goluri", a afirmat tehnicianul, dezamăgit că "am ratat prea mult acum, nu înţeleg cum de n-am dat două, trei goluri la Sydney".

Saudiţii au dominat tot meciul, au avut cinci ocazii ideale, trei în ultimele zece minute, arbitrul iranian Faghani le-a refuzat un penalty la henţul lui Hamill. Tabela? Zero!

Jurici e asul
A fost suficient ca Tony Popovici, omul care face visele posibile la WSW, să rişte în minutul 59 cu Jurici, atacantul aflat la primul său joc în ultimele trei luni, şi soarta turului finalei s-a schimbat. Înalt (1,89 m) şi tehnic, Tomi a evadat dintre stoperi, şutînd din alunecare printre picioarele portarului (64). Iar la 1-0, tot el a ochit bara!

"Nu-i nimic! Finala are două partide. Învinşi aici, învingători la Riad", anunţă Reghecampf. Mai are şase zile să le dezvăluie jucătorilor săi secretul campionilor.

Atac la gleznele lui Pintilii
În prima repriză, gazdele l-au "controlat" serios pe închizătorul lui Al Hilal. Mai întîi Poljak (31), "galben" după un atac agresiv cu crampoanele pe glezna dreaptă a românului. Apoi, Santaleb, avertizat şi el pentru că l-a "vînat" pe fostul stelist, lovindu-l peste picioare de la spate.

I-a oferit sticla lui de apă
Spre final, un gest foarte frumos al lui Tony Popovici, antrenorul lui WSW. Pintilii era aproape de tuşă şi căuta o sticlă de apă în apropierea băncii de rezerve a australienilor. Nu era nici una. Popovici l-a văzut şi i-a oferit-o pe a lui. "Tricolorul" însetat i-a mulţumit şi a luat-o.

Sprint nud în iarbă
Nici un meci fără streaker în Australia. Ieri, un fan dezbrăcat al lui Wanderers i-a păcălit pe stewarzi şi a pătruns pe gazon într-un sprint al bucuriei. A fost placat în cele din urmă şi scos în afara terenului. Dar momentul rămîne.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Octombrie 2014, 17:20

De vina a fost luxul hotelului si arogantele emanate !

romeverest
romeverest  •  26 Octombrie 2014, 17:45

Hai sa fim seriosi !! Acum toata lumea a vazut valoarea echipelor care isi disputa finala Champions League Asia. Doua echipe de impiedicati !!!!!

dincolodenori
dincolodenori  •  26 Octombrie 2014, 14:26
Postat de ortega pe 26 Octombrie 2014, 10:15

Mouyje Reghe ! Mouyje Al Hilar ! N-am tastat greșit ... Al Hilal e Al Hilar cu păduchiosul ăsta , și cu târfa lui ...

Ortega tu faci friky -friky cu mamaicuta ta?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează