INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

VIDEO O scoate pe Stuttgart din criză » Două goluri şi două pase decisive pentru Maxim cu Hoffenheim!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 18:40

Alexandru Maxim o trage pe Stuttgart după el în meciul cu Hoffenheim, scor 6-2.

După trei înfrîngeri în primele trei runde şi eliminarea din Europa, Stuttgart dă semne de revenire, iar secretul e la Maxim. Mijlocaşul de 23 de ani a reuşit o repriză de excepţie împotriva lui Hoffenheim.

Click aici pentru VIDEO!

"Tricolorul" a oferit o primă pasă decisivă pentru Rudiger în minutul 12, recidivînd 7 minute mai tîrziu cu o centrare perfectă pentru Ibisevici. Oaspeţii au redus din handicap prin Volland în minutul 26, dar acelaşi Maxim a ieşit la rampă imediat.

A insistat pentru un balon ce părea pierdut, Casteels, portarul lui Hoffenheim, a dat pe lîngă minge, iar mijlocaşul român a strecurat balonul în plasă. Maxim a recidivat după pauză, cînd a reuşit un gol de senzaţie în minutul 55, ducînd scorul la 5-1. A fost înlocuit cu Cacau în minutul 68, la scorul de 6-1.

Cu aceste două goluri marcate, Maxim a ajuns la 3 reuşite în Bundesliga.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (129)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  02 Septembrie 2013, 17:26

mult succes!

dash.berlin
dash.berlin  •  02 Septembrie 2013, 13:02
Postat de mtandrei pe 02 Septembrie 2013, 08:23

Parca acum cateva zile a zis cineva ca Maxim e praf si nu merita un loc de titular cand a fost anuntat lotul xD.

cine a zis asa ceva tre' sa fie nebun :)) pe postul lui,e pe departe cel mai bun fotbalist din lotul lui piti .

bertino
bertino  •  02 Septembrie 2013, 10:00

Eu zic ca si astia din Germania au adoptat modelul spaniol si au inceput sa dopeze jucatorii... Pe bune acum, nu vi se pare suspect cum de acu cativa ani erau praf si acu dintr-o data au ajuns sa domine orice campionat fara nicio problema?!?!?

Vezi toate comentariile (129)
Comentează