INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIU

VIDEO Olăroiu impresionează în Emiratele Arabe Unite » A câștigat un premiu uriaș

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 12:18

Cosmin Olăroiu continuă să împresioneze în Emiratele Arabe Unite.

Antrenorul lui Al Ahli a primit Balonul de Aur, fiind desemnat cel mai bun antrenor din țară. Astfel, câștigă acest premiu pentru a treia oară în ultimii 4 ani.

Echipa lui Olăroiu a cucerit în acest sezon Cupa Emiratelor şi a terminat pe locul 3 în campionat. În plus, Al Ahli este calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei.

În finală, românul de 47 de ani a fost urmat de Henk ten Cate, antrenor la Al Jazira, și de Rodolfo Arruabarrena, tehnicianul lui Al Wasl.

"Am câștigat datorită jucătorilor. Pregătesc cei mai buni fotbaliști. Am avut multe probleme la echipă și cred că am realizat o performanță bună" Olăroiu, după ce a primit trofeul

Oli mai are contract cu Al Ahli până în iunie 2018 și este dorit ca selecționer la naționala Emiratelor Arabe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
235222056854909
Mihai Andrei  •  16 Mai 2017, 17:28

ce noroc are acest individ jucator zero in tara mediocru a dat lovitura la arabii sa nascut sub o stea norocoasa

olaru_andrei
olaru_andrei  •  16 Mai 2017, 14:33

Bravo Oli! Orice ar zice oricine , ai realizat la arabi lucruri pe care nu le vor realiza niciodata. Ca sa nu mai spun di punct de vedere financiar, probabil intr-un an doi il vei depasi pe nea Mircea Lucescu. Bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează