INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Răzvan Marin, de neoprit! Încă o pasă de gol, iar Standard Liege s-a calificat în finala Cupei Belgiei

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 08:38

Răzvan Marin impresionează pe zi ce trece în Belgia, acolo unde a reușit joi seara o nouă pasă de gol pentru Standard Liege. 

Mijlocașul român de 21 de ani a pasat decisiv, din corner, la primul gol reușit de Standard Liege (Sa Orlando, minutul 5) în meciul din returul Cupei Belgiei cu FC Bruges, meci pierdut de echipa sa cu 2-3. 

Standard s-a văzut egalată până în pauză,  după reușita lui Vanaken din minutul 42, FC Bruges preluând conducerea prin Diaby, în minutul 63. Standard a egalat în minutul 72, grație golului lui Emond, dar gazdele au marcat golul victoriei cu 14 minute înainte de final, prin Claise.

VIDEO cu rezumatul partidei + pasa lui Răzvan Marin (de la minutul 02:07)

Integralist, Răzvan Marin a văzut și un cartonaș galben, în minutul 64. 

Fostul dinamovist Collins Fai a fost titular pentru Standard, evoluând 90 de minute. 

În ciuda înfrângerii de aseară, Standard s-a calificat în finala Cupei Belgiei, după ce în tur reușise să se impună cu 4-1 pe teren propriu. Echipa lui Răzvan Marin a câștigat "dubla" manșă cu 6-4 la general. 

Finala Cupei Belgiei dintre Standard Liege și Genk se va juca pe 17 martie, de la ora 20:30, la Bruxelles.

Vezi și: Răzvan Marin, omul momentului la Standard: "De atunci, i-a ieşit totul"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  09 Februarie 2018, 12:06
Postat de magic4ever pe 09 Februarie 2018, 10:35

Felicitari Razvan Marin! Tine-o tot asa...cel mai bun tanar fotbalist roman, merita sa fie titular si la nationala alaturi de Hoban, este mult mai complet decat cotonagiul de Pintilii

Nu stiu de ce te iei de Pintilii..pt ca omul a spus sincer...este vremea altora sa vina din urma, dar daca va fi nevoie de el va raspunde convocarilor. Btw..cu Pintilii te-ai dus la Euro si ai rezistat in fata Frantei cu el pe teren, avand o experienta pe care nu multi jucatori romani o au in meciurile internationale. Clar Razvan are un viitor frumos in fata si nu trebuie sa lipseasca de la nationala. Hoban.. mai repede Bicfalvi.

magic4ever
magic4ever  •  09 Februarie 2018, 10:35

Felicitari Razvan Marin! Tine-o tot asa...cel mai bun tanar fotbalist roman, merita sa fie titular si la nationala alaturi de Hoban, este mult mai complet decat cotonagiul de Pintilii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează