INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Reușită de senzație a lui Ianis Hagi! A înscris dintr-un unghi imposibil

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 11:03

Ianis Hagi a deschis scorul pentru Fiorentina Primavera în meciul disputat pe teren propriu în fața formației Chievo Verona, pierdut de gruparea viola cu 2-3.

Mijlocașul român a înscris printr-o execuție de senzație cu exteriorul și a pus Fiorentina în avantaj pe tabelă, dar oaspeții au revenit și s-au impus în cele din urmă cu 2-3.

 

Fiorentina-Chievo Verona Campionato Primavera 1

I goal di Fiorentina-Chievo Verona 2-3 (21′ Hagi, 32′ Sottil , 74′ Rivi , 78′ Vignato (C), 81′ Ranieri (Aut.) #FiorentinaChievo #Primavera1Tim #BattitiViola

Posted by ACF Fiorentina Youth Sector on Sunday, 3 December 2017

 

A fost al treilea meci jucat de Ianis Hagi la Fiorentina Primavera în acest sezon, iar mijlocașul este la prima reușită din această stagiune.

În ultimele luni, au apărut tot mai multe zvonuri referitoare la o plecare a lui Hagi jr. de la Fiorentina. Jucătorul de 19 ani este nemulțumit de faptul că Pioli, antrenorul primei echipe, nu i-a oferit șanse de a evolua pentru seniori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ortega
ortega  •  04 Decembrie 2017, 16:16
Postat de jalabert pe 04 Decembrie 2017, 14:57

Scârba europei sunt talpanistii prosti ca tine care dupa ce ca sustii echipe departamentale mai arunci si cu noroi in rapid afisand emblema rapidului ca sa asociezi talpanismul cu rapidul lucru insultator pentru orice rapidist.

Cine ia in considerare ce debitezi tu e chiar mai prost decât Gigi ... Un *** iremebiabil , jale bert ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Decembrie 2017, 15:44

Mai exista ceva pe lumea asta care sa il denigreze pe gigi ? Acest accident uman nu poate fi denigrat, el fiind la cel mai jos nivel al existentei.

jalabert
jalabert  •  04 Decembrie 2017, 14:59
Postat de daweroirl pe 04 Decembrie 2017, 14:48

pt ca romanul e nascut hater !

Romanul nu s-a nascut hater, talpanistul s-a nascut hater. Este o mica diferenta. Sa nu-i bagam in aceeasi oala pe oamenii sanatosi la cap care au discernamant si ratiune cu adeptii teoriei conspiratiei universale a lui gigi adica talpanistii care au unic scop in viata sa-l denigreze pe gigi.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează