INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

VIDEO SuperPușcaș! Triplă pentru atacantul român, la al doilea meci pentru Novara

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 21:01

Novara a reușit o victorie importantă în Serie B, pe terenul celor de la Cittadella, una dintre echipele cu pretenții la promovare. Oaspeții s-au impus cu 3-1.

Integralist la Novara, George Pușcaș a reușit să înscrie de 3 ori. A deschis scorul în minutul 11, însă la pauză scorul era 1-1.

În minutul 55, atacantul român a reușit dubla și tot el a închis tabela în minutul 90+5, din pasa lui Moscati, cel care l-a asistat și la a doua reușită.

Cele 3 goluri ale atacantului de 21 de ani împrumutat de la Inter îi aduc Novarei 3 puncte cu care ajunge la 30.

Cotat la 1,5 milioane de euro, George Pușcaș are 4 goluri la Novara în două meciuri. Fotbalistul a jucat până în această iarnă la Benevento.

serie b

Primul gol al lui Pușcaș:

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
otelul88
otelul88  •  11 Februarie 2018, 21:53

La nationala cand?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează