INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

VIDEO Tătărușanu s-a încadrat perfect în catenaccio-ul lui Ranieri » Neînvins în prima repriză!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 11:21

Portarul "canarilor" a legat al treilea "clean sheet", reușind două parade excelente și primind nota 6 în L'Equipe, pentru meciul câștigat de Nantes cu Montpellier (1-0). În 4 etape cu Tătărușanu, Nantes a intrat fără gol primit la pauză.

"Nantes, catenaccio câștigător", a titrat L'Equipe după al doilea succes la rând în deplasare cu scorul perfect al italienilor. Cu Ranieri pe bancă, și Tătărușanu, venit din campionatul mondial al apărărilor beton, e parcă altul decât la Fiorentina.

Ciprian dă siguranță "canarilor", ajungând cu Montpellier (1-0) la 3 meciuri în serie fără gol primit. Și n-a avut o seară deloc liniștită. Două parade remarcabile, ce i-au adus nota 6 în L'Equipe. Cotidianul francez a punctat și faptul că portarul român nu a fost învins niciodată până la pauză în Ligue 1!

VIDEO cu golul marcat de Nantes

Cea mai importantă, în minutul 90+1, când a plonjat la șutul trimis pe jos de Lasne, la rădăcina barei. Nu a fost unica intervenție precisă.

A ieșit foarte bine la mingile înalte, a boxat inspirat și s-a opus perfect ocaziei avute de Ikone (51). Nantes s-a impus prin golul lui Diego Carlos (76), terminând meciul cu un om în plus. 

273 de minute fără gol încasat are Tătărușanu în Ligue 1. Ultima oară, Ciprian a fost bătut de Ocampos în jocul de debut cu Marseille

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează