INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO » Udinese îl prezintă pe Torje: "Bate vîntul din Est, a venit Messi de România"

Siteul lui Udinese se deschide cu anunțul oficial al transferului lui Torje
Siteul lui Udinese se deschide cu anunțul oficial al transferului lui Torje

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 13:47

Italienii îşi pun mari speranţe în Gabi Torje, jucător proaspăt transferat de la Dinamo în schimbul a 4 milioane de euro,  plus alte trei milioane din clauze adiacente. Oficialii grupării Udinese au anunţat astăzi pe site-ul oficial transferul românului, fotbalist pe care îl compară cu Messi.

"Udinese Calcio comunică faptul că a achiziţionat, cu titlu definitiv, drepturile sportive ale fotbalistului Gabriel Andrei Torje de la formaţia română Dinamo Bucureşti, Fotbalistul a semnat, cu societatea friulană, un acord economic pe cinci sezoane", se arată în comunicat grupării italiene, care are titlul: "Bate vântul din Est: iată-l pe Gabriel Torje!".

Site-ul oficial al echipei a postat şi un video în care le arată fanilor calităţile lui Gabi Torje. Click AICI pentru a-l vedea!

Italienii îşi informează susţinătorii şi în privinţa cifrelor fotbalistului adus de la Dinamo: "Supranumit Messi de România, Torje poate evolua fie în partea dreaptă, fie ca al doilea atacant. În patru sezoane în Liga 1 a strîns 108 prezenţe şi a înscris de 18 ori.Are şi 10 selecţii la echipa naţională şi un gol, dar şi 24 de meciuri şi 9 goluri la echipa under-21. Să-i urăm bun venit şi mult succes!"

Gabi Torje s-a transferat de la Dinamo la Udinese în schimbul a 4 milioane de euro, dar suma transferului s-ar putea ridica la 7 milioane: în contract mai există o clauză prin care "cîinii" pot lua 2 milioane de euro dacă fotbalistul se impune ca titular şi încă un milion dacă "piticul atomic" va fi vîndut în următorii doi ani de zile.

9 goluri şi tot atîtea pase decisive a reuşit Torje sezonul trecut, în Liga 1, fiind golgeterul şi principalul servant al lui Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
demolator74
demolator74  •  31 August 2011, 00:30

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  31 August 2011, 00:10

Il vrei la steaua?

g.torje23
g.torje23  •  30 August 2011, 23:40

apreciez multi stelisti si rapidisti..kre apreciaza acest jucator..dar mai vad comenturi gen...ita domne a dat si iel un gol din lovitura libera si e messi de romania...oare cati ani are acest debil...kre a postat acest coment? pai oameni au zis bine messi de romania pt noi e un messi de romania doar na zis messi de argentina sa imi arata cineva la ora actuala un mijlokas dreapta de teapa lu torje..??? exista nu kred .....dar exista un jukator in devenire acest stratila...kre daca va ajunge la dinamo steaua rapid...e posibil sa mai avem un fel de torje 2 torje multa bafta k tine apare odata la 10 ani te pup la penis...k ne ai lasat fara batetii

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close