INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Vești extraordinare din Bulgaria » Hatrick Keșeru în meciul de azi » Rezolvă marea problemă de la națională?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 18:38

Claudiu Keșeru, 31 de ani, rămâne și în acest sezon cel mai valoros atacant din lotul lui Ludogoreț. Atacantul român a înscris de 3 ori în victoria categorică reușită azi în campionat pe terenul lui Botev Vratsa, 4-1.

Ludogoreț a făcut spectacol și a condus cu 4-0 încă de la pauză. Lukoki a deschis scorul în minutul 10, apoi a urmat recitalul lui Keșeru, care a înscris de 3 ori în 23 de minute. Gazdele au reușit golul de onoare în minutul 53, prin Domovchiyski.


*Sursă video: sportal.bg

8 goluri
are Keșeru în 11 meciuri în campioant în acest sezon

Keșeru a fost singurul român de la Ludogoreț prezent pe teren. Cosmin Moți nu s-a aflat în lot, în timp ce Dragoș Grigore e în continuare accidentat. Din lotul de 18 nu a făcut pare nici sud-africanul May Mahlangu, mijlocașul transferat în vară de la Dinamo.

În urma victoriei, Ludogoreț a urcat pe primul loc în Bulgaria, cu 26 de puncte. Pe 2 e Levski, ccare are însă un meci mai puțin.

Confirmă și la națională?

Keșeru face parte din lotul ales de Cosmin Contra pentru "dubla" cu Lituania (11 octombrie) și Serbia (14 octombrie) din Liga Națiunilor.

Forma bună a acestuia e un semn pozitiv pentru naționala lui Contra, care a suferit în ofensivă în ultimii ani. George Țucudean și Denis Drăguș sunt ceilalți atacanți selecționați pentru partidele din Liga Națiunilor. 

Vezi și:  "Thriller" în Turcia » Echipa lui Torje, Papp și Robinho, meci nebun cu 8 goluri » Ambii români au fost pe teren

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rocky2
rocky2  •  07 Octombrie 2018, 23:32

Keseru este idolul femeilor chioare!:)))

861553623922104
Gigel Borcanel  •  07 Octombrie 2018, 20:21

Mare echipă Botev Vratsa ... E aşa de bun încât în cupele europene mai mult freacă banca de rezerve, câteodată nu prinde nici lotul.

vladutz13
vladutz13  •  07 Octombrie 2018, 19:55
Postat de faliment_fc_fcsb pe 07 Octombrie 2018, 19:47

Penibil titlu. Keseru la națională a fost zero mereu, mai slab chiar ca Bogdan Stancu.

Indiscutabil. Bogdan Stancu nici nu prea a fost jucat ca atacant, mai mult ca aripa si chiar si din pozitia aia a dat niste goluri foarte importante. Kesreu este un atacant exceptional, dar doar in meciuri fara miza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează