INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REZULTATE

VIDEO Zi plină pentru stranierii din Europa! 13 români au jucat azi: ce au făcut Niță, Stanciu, Grozav sau Keșeru

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 19:42

Nu mai puțin de 13 stranieri au evoluat astăzi în campionatele din Europa.

Rămasă fără antrenorul Andrea Stramaccioni, demis în urmă cu o săptămână, Sparta Praga a continuat seria rezultatelor negative în Cehia. Azi, Sparta a remizat în deplasarea de la Karvina, 1-1, și s-a îndepărtat și mai mult de obiectivul stabilit de conducere, clasarea pe locul 2. Sparta e pe 4, cu 34 de puncte.

Florin Niță a fost titular pentru Sparta, la fel ca Nicolae Stanciu, care a fost înlocuit în minutul 89. Bogdan Vătăjelu a început meciul pe bancă, dar a fost introdus în minutul 74.

În Turcia, Bursaspor, echipa românilor Bogdan Stancu și Grozav, a pierdut pe terenul lui Osmanlispor, 1-2. "Motanul" a fost titular, fiind schimbat în minutul 80 chiar cu Gicu Grozav, care a văzut un galben în minutul 86.

Trei români au jucat astăzi și în campionatul Rusiei. Cu Ionuț Nedelcearu integralist, Ufa a învins-o pe Anji, echipa lui Paul Anton, și el pe teren tot meciul, scor 3-2. Anton a pasat la unul dintre golurile echipei sale și a văzut un galben în minutul 56. (VIDEO cu golurile)

Cu Gabi Enache pe teren 90 minute, Rubin Kazan s-a impus în deplasarea de la Tosno, 1-0.

În Bulgaria, Ludogoreț se apropie cu pași repezi de un nou titlu. Azi, s-a impus pe teren propriu cu Cherno More, scor 3-1. Claudiu Keșeru a fost titular, fiind înlocuit în minutul 66, în timp ce Cosmin Moți a fost integralist, fundașul fiind avertizat cu galben în minutul 48.

În Croația, Hajduk Split, echipa lui Steliano Filip, a învins-o pe Istra, formația la care evoluează Cosmin Matei, cu 3-2. Matei, fostul decar al lui Dinamo, a înscris pentru oaspeți în minutul 53, în timp ce Filip a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 69. 

Filip a greșit la golul lui Cosmin Matei, ratând intervenția în urma căreia Matei a înscris. 

Alexandru Crețu, fotbalistul-surpriză de pe lista preliminară a stranierilor convocați de Contra pentru amicalele cu Israel și Suedia, a fost integralist în victoria lui maribor, 3-0, cu Ankaran Hravatini.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  10 Martie 2018, 21:42

Filipao face spectacol in Croatia!:))) La fel si Nucusor in Cehia!:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează