INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Viorel Moldovan continuă atacurile după ce a fost demis de la Auxerre: "Sunt bărbat și spun lucrurilor pe nume"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 12:45

Viorel Moldovan pleacă de la Auxerre. Echipa sa a strâns doar 6 puncte în 9 etape și a ajuns să ocupe locul 19 din 20 în Ligue 2. Tehnicianul a oferit prima reacție. 

"Nu mai contează, asta e. Nici rezultatele nu ne-au fost favorabile. Aștept să reziliez contractul, luni voi avea o întâlnire cu președintele. O să mă întorc acasă și îmi caut angajament, trebuie să mă ridic și să îmi găsesc altceva.

Acum aștept oferte, îmi caut un angajament, în țară sau în străinătate. Nu vreau să deschid subiectul declarațiilor mele. Au fost anumite comentarii care au deranjat, dar nu pot să tac din gură, atunci când lucrurile nu merg în direcția bună.

Mi le asum și fără îndoială au cântărit enorm în decizia clubului. Sunt bărbat și spun lucrurilor pe nume, nu pot să tac din gură.

Nu regret că am plecat de la echipa națională la Auxerre. Chiar dacă nu a fost o experiență sportivă reușită, din punctul de vedere al vieții a fost o experiență extraordinară. Trebuia să încerc acest lucru. Dacă nu o făceam, după aceea mi-ar fi părut rău", a spus Viorel Moldovan la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Septembrie 2016, 15:32

Vio asa se intampla cand arzi etape...(din pacate pt tine) scoala de antrenori in romania este o gluma tot respectul pt ce ati facut voi pt echipa nationala dar cum fotbalul la-ti invatat de la copii si juniori asa si antrenoratul ...se incepe de la copii si juniori..voi ati sarit direct in liga mare si va-ti ars...(cei mai multi dintre voi daca nu toti )poate Dan Petrescu sa fie o exceptie

demolarii
demolarii  •  27 Septembrie 2016, 14:07

Sper sa invete ca nu peste tot fotbalul se joaca la emisiuni tv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează