INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Vlad Chiricheş se pregăteşte de plecare: "Nu sînt fericit la Tottenham"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 17:47

Vlad Chiricheş, fundaşul lui Tottehnam, şi-a anunţat nemulţumirea faţă de statutul de rezervă, într-un interviu acordat celor de la Sky Sports.
"Nu ştiu nimic despre ofertele vehiculate, dar pot spune că nu sînt foarte fericit la club, deoarece nu fac parte din echipă. Este greu pentru mine, dar cred că pot să-mi îmbunătăţesc jocul şi că voi putea juca", a spus Vlad Chiricheş pentru Sky Sports.

Tottenham a plătit 9,5 milioane de euro Stelei pentru Vlad Chiricheş. Stoperul şi-a pierdut locul în primul "11" din cauza accidentărilor şi a evoluţiilor slabe după revenirea în teren. De serviciile sale se interesează echipe ca Juventus, Inter Milano, AS Roma şi Arsenal Londra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
cipet
cipet  •  14 Noiembrie 2014, 08:43

ce e si fericirea asta ? acum e si imediat nu mai e.....

borat101
borat101  •  14 Noiembrie 2014, 01:31

Dintr'o generatie buna cu un Gica Popescu care a facut o mica escala (1 sezon parca) la Tottenham a ajuns direct CAPITAN la BARCELONA. Acum dupa atatia ani de dominatie t.i_gan.easca in fotbalul Romanesc, ajung fel si fel de petarde la cluburi cat de cat importante, si astfel de petarde face de ras generatia lui Gica Popescu & co.

cracker
cracker  •  14 Noiembrie 2014, 00:44

Ce va place branza de berbec, flamanzilor, zi de zi papati branza de berbec de la Fc Stana pentru toti cioflingarii branza de berbec

Vezi toate comentariile (23)
Comentează