INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Vlad Chiricheş, titular pentru prima dată în acest an pentru Tottenham » Echipa sa n-a primit gol

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 17:28

Tottenham cu Vlad Chiricheş integralist a terminat astăzi la egalitate în Premier League pe terenul celor de la Burnley, 0-0.

Burnley are una dintre cele mai slabe apărări din campionat, însă formaţia lui Chiricheş n-a reuşit să penetreze defensiva acestora.

Singurul plus al meciului a fost că apărarea condusă de român n-a primit gol, iar Chiricheş a jucat pentru prima dată în acest an pentru Tottenham. Formaţia fostului stelist trece peste Southampton, echipa lui Florin Gardoş, şi ajunge pe locul 6 în Premier League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alexdelarun
alexdelarun  •  05 Aprilie 2015, 19:31
Postat de alexdelarun pe 05 Aprilie 2015, 19:26

dsfdf

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexdelarun
alexdelarun  •  05 Aprilie 2015, 19:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexdelarun
alexdelarun  •  05 Aprilie 2015, 19:30

aeasewq

Vezi toate comentariile (5)
Comentează