INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WAASLAND-BEVEREN - GENK 0-4

Waasland-Beveren - Genk 0-4 // VIDEO Ianis Hagi, assist de senzație în victoria categorică reușită de Genk

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 21:30

Genk s-a impus pe terenul lui Waasland-Beveren, scor 4-0, obținând prima victorie după trei rezultate negative înregistrate în campionat. 

Ianis Hagi, trimis pe teren în minutul 76, a pasat decisiv la ultimul gol al echipei sale.

Campioana en-titre din Belgia a deschis scorul în minutul 21, prin Paintsil, iar scorul a luat proporții în repriza secundă, când atacantul tanzanian Mbwana Samatta și-a intrat în rol și a înscris un hat-trick.

Pasa de gol dată de Ianis Hagi la reușita #4:

Ianis Hagi a început meciul pe banca de rezeve, fiind trimis pe teren în minutul 76, în locul lui Piotrowski, la scorul de 3-0 în favoarea lui Genk.

Deși a petrecut puțin peste 15 minute pe teren, românul și-a pus amprenta asupra jocului, reușind să ofere pasa de gol din minutul 86, de la ultimul gol al lui Samatta. Ianis l-a angajat superb, din propria jumătate, pe tanzanian, care a înscris printr-o execuție de atacant veritabil.

Waasland-Beveren - Genk 0-4

  • Au marcat: Paintsil 21, Samatta 53, 66, 86
  • Ianis Hagi a pasat decisiv la ultimul gol al meciului
  • Vezi AICI VIDEO!

Waasland-Beveren: Gabriel - Wiegel, Caufriez, Vukotic, Vukcevic - Emmers, Schryvers, Djihad - Verreth, Forte, Badibanga
Rezerve: Debaty - Foulon, Heymans, Keita, Milosevic, Moren, Sula
Antrenor: Adnan Custovic

Genk: Coucke - De Norre, Dewaest, Lucumi, Uronen - Piotrowski, Berge, Heynen - Ito, Samatta, Paintsil
Rezerve: Vandervoordt, Wouters, Nygren, Odey, Benson, Hagi, Maehle, Cuesta
Antrenor: Felice Mazzu

Stadion: Freethiel
Arbitru: Kevin van Damme

Vezi aici clasamentul și programul meciurilor din Belgia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
dorelus
dorelus  •  18 August 2019, 16:37

Vlatutz academicianule cum îți explici ca la campionatul european de tineret s-a vorbit mai mult de Ianis Hagi care ne-a îngropat cu nemții decât de Pușcaș singurul jucator în 11 campionatului ??? Când spun s-a vorbit mai mult în fituica gsp nu in ziarele din Europa...

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  18 August 2019, 14:25

Dar daca a fost atit de "determinanta", "hotaritoare" evolutia juniorului, de ce nu puneti un clip cu cele 14 min. jucate? Asa ne veti putea convinge cit de "hotaritoare" a fost evolutia lui in economia jocului. Desi, intrat la 3-0, e hotarit lucru ca bateti cimpii, in nota obisnuita.

dorelus
dorelus  •  18 August 2019, 10:25
Postat de vladutz13 pe 18 August 2019, 01:07

Ce sa zic... lumea e nedreapta, mai ales cu agramati ca tine. Cu cine ai vrea sa dea stiri? Avem o mana de jucatori in campionatele din vest. Este normal sa ni se spuna tot ce fac din lipsa de alternative. 2 randuri mai jos este ditamai articolul si cu un baiat care a debutat la U18 Arsenal... e ridicol daca ne comparam cu alte natiuni fotbalistice, dar asta avem, asta se prezinta.

VLĂDUȚ și nu mai știu cum, ai dreptate cînd subliniezi latura gramaticală a intervenției mele, nu m-am uitat să văd exact pentru că sunt convins că este asa, dara academicianule crezi că asta-i locul unde-și dă întâlnire construcțiile gramaticale? Sunt de acord că nu poți să-ți bați joc de limba română nici când scrii pe pereții unei toalete dara nu mă așteptam la termenul de,, agramat,, doar din partea unui comunist convins, gen nepotul lui Dragnea ori președinte al PSD ului de cartier... Cit despre fotbal și luatul în brate al tandemului tata fiu ori rege print, pentru a respecta monarhia blatului, cred în continuare că Ianis vă face aproape aceeași carieră precum Alin Stoica, doar mai lunga, Ianis fiind crescut militareste, dara nu mai prospera. O zi frumoasa și să dea Dumnezeu să greșesc Doamne ajută

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close