INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Un jucător român i-a șocat pe nemți! I-a spus NU lui Bayern Munchen și s-a transferat în Ligue 1

Flavius Daniliuc era căpitanul echipei U19 a lui Bayern +7   FOTO
Flavius Daniliuc era căpitanul echipei U19 a lui Bayern

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 16:07

Flavius Daniliuc, căpitanul echipei U19 a lui Bayern, a declinat oferta munchenezilor și s-a transferat la Nice ca jucător liber.

Austriacul de origine română Flavius Daniliuc schimbă aerul. După 5 ani și jumătate în tricoul lui Bayern, unde a trecut pe la echipele Under 15, Under 16, Under 17 și Under 19, al căreia căpitan era, fundașul central în vârstă de 19 ani se transferă în Franța, la Nice.

Munchenezii i-au făcut o ofertă pentru un prim contract profesionist, dar clubul din Ligue 1 i-a oferit perspective mai bune și la această oră efectuează vizita medicală pe Coasta de Azur.

5 ani la Bayern

El a venit la Munchen când avea 14 ani, în ianuarie 2015, de la juniorii lui Real Madrid. În Austria, unde s-a născut din părinți români, Flavius a jucat la Admira Wacker, la Rapid Viena și la Liefering, de unde a plecat la Madrid.

Daniliuc a fost și în vizorul selecționerilor noștri de la reprezentativele de tineret, însă tatăl său, Mihai, e ferm: „În țară încă se apelează la șpagă și la alte nereguli. Nu suntem învățați cu așa ceva. Băiatul rămâne la naționala Austriei". 

29 de meciuria bifat fundașul Daniliuc în acest sezon pentru Bayern U19. Are două goluri și un assist. A mai bifat 4 apariții la echipa din liga a 3-a a munchenezilor

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

FOTO.  Imagini spectaculoase de la Bayern Munchen - Frankfurt

+3 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

SPECIAL GSP Suferința înfiorătoare a unui fotbalist care voia să fie eutanasiat: „E absolut îngrozitor să nu mai poți face nimic singur” » Dezvăluiri cutremurătoare în cartea despre ultimele sale zile

Zinedine Zidane, furios la meciul 200 la Real Madrid: „Jucătorii au fost surprinși să-l vadă așa de nervos"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cip1978
cip1978  •  15 Iunie 2020, 17:53
Postat de sibman pe 15 Iunie 2020, 17:25

Sa ramana moldovenii fomisti in Austria lor. Cand da o pandemie parca vezi cum fug inapoi in tara. Atunci este buna si Romania. Mi-e scarba se astfel de specimene. Asa se intampla cand ajunge paduchele in varful capului.

Astia sunt cetateni austrieci. Nu lucratori sezonieri, hoti sau prostituate. Au asigurari medicale si toate drepturile pe care le are un austriac obisnuit. Asa ca vor prefera serviciile sociale din Austria celor din Romanica.

robby73
robby73  •  15 Iunie 2020, 17:40

Băiatul vrea să joace. La Bayern nu joacă așa repede. Deci alege drumul mai comod. Știe el ce face. E român ;-))

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  15 Iunie 2020, 17:30
Postat de risc_mix pe 15 Iunie 2020, 17:23

Asta da roman. Cred ca nici nu stie unde e Romania, tac'su spune clar ca nu vrea sa auda de Romania, dar e... roman. Asta doar in mintea lu' Botezatu, ca asa e la gsp. Titluri pompoase sa-i atraga pe prosti sa le citeasca aiurelile. Ba Botezatule, asta niciodata nu va fi roman.

EU am avrrtizat acum 20 de ani. Cred ca peste 20bde ani politicienii vor fi inlocuii de androizi Starul nu va mai trebui sa isi faca griji . Androidul piate dormi in ploaie, vint etc. Seful nostru va fi un software. Ca la Uber

Vezi toate comentariile (7)
Comentează