INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WYCOMBE - READING (1-1, 2-4 D.PEN)

WYCOMBE - READING (1-1, 2-4 d.pen) // VIDEO Impresarul lui George Pușcaș, reacție după primul gol marcat în Anglia: „Nu e AK47, e o armă letală” + Pușcaș: „Încă mă acomodez”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 11:24

George Pușcaș (23 de ani), proaspăt transferat la Reading, a reușit primul său gol în Anglia, contra celor de la Wycombe, în cadrul Cupei Ligii (1-1, 4-2 d.pen).

Vezi AICI detalii

Cătălin Sărmășan, impresarul fotbalistului orădean, a reacționat pe rețelele sociale, după reușita lui George Pușcaș. Agentul l-a lăudat pe atacantul său și l-a comparat cu o „armă letală”.

„Nu e AK47, e GP47! Reading FC și-a achiziționat o armă letală în persoana lui George Pușcaș, care a deschis în această seară seria golurilor marcate pentru The Royals. Prima victimă s-a numit Wycombe, într-un meci contând pentru Cupa Ligii Angliei. A fost 1-1 în timpul regulamentar prin golul lui George, care a mai transformat una dintre loviturile de departajare prin care Reading s-a calificat mai departe”, a scris Cătălin Sărmășan, pe Instagram.

George Pușcaș a reacționat și el pe contul său, declarându-se încântat de reușita sa la primul meci ca titular, dar și de calificarea echipei.

„Sunt fericit pentru primul gol în culorile acestea (n.r. ale lui Reading) și că ne-am calificat în runda următoare”, a scris și George Pușcaș, pe Instagram. 

„Sunt foarte fericit, victoria este importantă pentru noi, la fel şi calificarea. Mi-am dorit acest gol şi sunt fericit că am marcat. Sunt bucuros şi pentru echipă, pentru că ne-am calificat în turul următor. 

Încă mă acomodez cu acest campionat. Este destul de dificil, dar e bine pentru atacanţi, e destul de bine. Fundaşii sunt buni. Trăiesc momentul şi lupt să fiu din ce în ce mai bun pentru acest club şi pentru colegii  mei” - George Pușcaș, după meci

VEZI ȘI:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dublin99
dublin99  •  15 August 2019, 02:58

Bravo Puscas. Tot asa. Mai ales la nationala.

1442432749389929
Marius Velcovici  •  14 August 2019, 12:48

Gol vs Liga a 3-a si deja impresarul ***. Daca da vreun gol unei echipe din Premier ce mai face?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect2014
respect2014  •  14 August 2019, 12:36

Bravo George!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează