INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PALERMO

Zenga: "Goian ca Dică? Nici nu se pune problema!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 august 2009 00:00

Antrenorul lui Palermo, Walter Zenga, spune că nu se pune problema ca Dorin Goian să aibă dificultăţile de acomodare pe care le-a avut Nicolae Dică în Serie A. Tehnicianul italian se arată încrezător în şansele ca fundaşul să devină unul dintre oamenii importanţi ai sicilienilor în noua stagiune.

"Să se întîmple cu Goian ce s-a întîmplat cu Dică? Nu cred! Sînt jucători total diferiţi. Dică evoluează în spatele vîrfurilor, e un fotbalist foarte talentat, dar echipa trebuie să joace pentru el, în timp ce Goian are un cu totul alt rol în echipă.

Dorin beneficiază de unele calităţi care îl vor ajuta să se acomodeze foarte repede aici, sper să se dovedească a fi un transfer reuşit", a spus Zenga.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  09 August 2009, 13:48

Ori e "Nu Cred", ori e "Nu se pune problema". Sunt doua lucruri diferite!

 •  09 August 2009, 12:12

SALUT, SKRILLA.

 •  09 August 2009, 12:11

DA, ZENGA ESTE UN MARE ANTRENOR. CAMPION CU STEAUA, CAMPION CU STEAUA ROSIE, DOUA SEZOANE EXCELENTE IN SERIE A CU O ECHIPA CARE, FARA EL, O SA AIBA NECAZURI (DOAMNE FERESTE, NU LE DORESC ASTA). SI ESTE UN FOARTE BUN ROMAN, LA FEL DE BUN CA SI MULTI DINTRE NOI, MR. :)). VA DORESC O ZI FRUMOASA SI SA NU SUFERITI FOARTE TARE DISEARA. LUPTA STEAUA !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează