Mai multe persoane au sunat la poliție pentru a se plânge că nu mai este pui la KFC

Articol de GSP luni, 05 martie 09:41

Mai mulţi iubitori de carne de pui din Londra au sunat la poliție, cerând să li se rezolve pofta de a mânca acest produs de la KFC, pentru că aceştia nu îl mai aveau în meniu.



În urma a numeroase astfel de sesizări, poliţiştii au fost nevoiţi să posteze pe Twitter următorul anunţ: "Vă rugăm să nu ne contactați în legătură cu #KFCCrisis - nu este o chestiune ce ţine de poliție, în cazul în care restaurantul preferat nu serveşte meniul pe care îl doriți".

Peste 2.700 de persoane au împărtășit tweet-ul pentru a ajuta la răspândirea mesajului, astfel încât polițiştii să se poată concentra asupra combaterii criminalității în loc să se ocupe de problemele avicole.

KFC a scris că mai mult de jumătate din restaurantele sale au fost aprovizionate cu pui și că s-au redeschis, dar problema încă nu a fost rezolvată. Criza a pornit după ce lanțul de restaurante fast-food din Marea Britanie pare să aibă o problemă operațională provocată de compania de livrări DHL, cei care trebuiau să le aducă carnea de pui.

Mai multe persoane au sunat la poliție pentru a se plânge că nu mai este pui la KFC