Nimic nu este ceea ce pare. Toată lumea a crezut că este un penis, însă e uimitor ce era în fotografie

Articol de GSP miercuri, 16 mai 09:07

O fotografie a făcut recent vâlvă pe internet. Mai exact, ceva care arăta ca un penis, a fost fotografiat, însă nu era nici pe departe ceea ce părea.



Dominic Ibaos din Filipine, în vârstă de 16 ani, a postat pe Facebook o poză cu micuţului Dimitri, care era adormit în mâna tânărului, cu corpul său chel și capul încrețit. Dimitri era de fapt, un cățel mini Chihuahua Xoloitzcuintle, nou-născut.

Pentru că fotografia era cam "ciudată", Dominic a primit o notificare de la Facebook, prin care i se spunea că fotografia va fi ștearsă ("nu respectă standardele noastre comunitare").

"Am primit o notificare spunând că a fost blocată la câteva minute după ce l-am postat la grup. În acel moment nu mi-am dat seama că arăta ca un penis, pentru că atunci când am postat-o pentru prima dată pe Facebook. Tot ce am văzut era o fotografie a unui cățeluș nevinovat. De fapt, am fost foarte nervos pentru o clipă, dar mă simt mai bine acum, pentru că oamenii o consideră hilară. Dimitri este o rasă rară de xoloitzcuintli, cunoscută și ca a câinelui mexican fără păr. Mi se pare foarte amuzant faptul că provoacă toată această atenție, pentru că arată ca un penis, însă eu nu văd altceva decât un animăluț de companie", a spus Dominic Ibaos.

Nimic nu este ceea ce pare. Toată lumea a crezut că este un penis, însă e uimitor ce era în fotografie
Dimitri