NON-EDITORIAL  »  EDITIA DIGITALA  »  

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 00:59

Gazeta continuă să dezvăluie lucrurile interesante care apar în cartea lui Becali despre Steaua: 5 destăinuiri Ce spune monitorizarea InStat în privinţa steliştilor care au lăsat de dorit Încă doi pe lista neagră » Antrenorul îi vrea plecaţi cu orice preţ, Anghelache cere sume de transfer pe ei! Un antrenor clasic în fotbalul nostru avertizează: "E rău pentru Steaua, e rău pentru fotbalul românesc!" Superinterviu cu vedeta TV Cătălin Ştefănescu » Crede că dopingul poate fi reglementat şi că ideea de spectacol în sport suspendă noţiunea de etică Povestea impresionantă de viaţă a lui Franck Ribery, campionul care nu uită de unde a plecat: "Trag pe teren ca pe şantier" Familia unei campioane vrea să revină în România pentru ca fiica lor să triumfe în tenis! Cît te costă să practici acest sport în ţara noastră! Partea a doua a celor mai neobişnuite instantanee surprinse de fotoreporterii Gazetei în 2014 Mergi pe mîna noastră! Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează