NON-EDITORIAL  »  EDITIA DIGITALA  »  

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 00:53

Topul în care Steaua e peste Real Madrid! Doar Juventus şi Bayern o depăşesc! L-a avut sub comanda sa pe Cristi Tănase şi oferă o explicaţie pentru blocajul stelistului Deplorabil! Imagini incredibile cu arena pe care se va disputa CSU - Steaua peste fix o lună! Povestea cutremurătoare a noului "cîine" Hatem Elhamed: "Fratele meu a murit în faţa mea" Interviu: Pancu pune tunurile pe Dinu Gheorghe: "E dezamăgirea anului" şi se ia de Şumudică Căderea marelui Van Basten. Stresul şi depresia l-au dărîmat: "Nu mai puteam oferi nimic" Super Bowl » Tot ce trebuie să ştii despre cel mai aşteptat eveniment sportiv de peste Ocean Cele mai tari ponturi din Anglia, Spania şi de la Cupa Africii în pagina dedicată pariorilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează