O fostă mare sportivă trece printr-un moment foarte greu. A rămas fără soţ, copii şi bani

Arantxa Sánchez Vicario & José Santacana ► Foto: hepta.ro (Arantxa Sánchez Vicario & José Santacana ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (10)

Articol de GSP marti, 20 februarie 09:55

Fosta mare jucătoare de tenis Arantxa Sánchez Vicario trece prin cel mai greu moment din viaţa sa. După ce şi-a încheiat cariera sportivă, era de aşteptat ca sportiva din Spania să aibă o viaţă de lux, mai ales că a câştigat în cariera sa 16.942.640 dolari. Aceasta s-a mutat în Statele Unite ale Americii, la Miami, s-a căsătorit în 2008 cu José Santacana şi a adus pe lume doi copii, Leo Santacana şi Arantxa Santacana.



Arantxa Sánchez a mai fost căsătorită cu Juan Vehils, de care a divorţat în 2001. După ce a decis să se recăsătorească, a avut probleme cu familia sa din Spania, care a spus despre José Santacana că vrea doar averea sportivei. Arantxa a întrerupt orice legătură cu familia ei, s-a căsătorit cu José şi o perioadă a fost fericită. Era lângă bărbatul pe care îl iubea, avea o fată şi un băiat, o vilă superbă, bani şi posibilitatea de a trăi într-un oraş precum Miami.

Din păcate fericirea Arantxei Sánchez Vicario nu a ţinut o veşnicie, aşa cum îşi imagina. Soţul ei José Santacana şi-a găsit o femeie mai tânără şi mai frumoasă şi a părăsit-o pe Arantxa, luând cu el şi cei doi copii, Leo (9 ani) şi Arantxa (7 ani). Mai mult, acesta a avut tupeul de a-i lua fostei jucătoare de tenis şi trofeele câştigate de-a lungul carierei! Soţul Arantxei a cerut divorţul, custodia celor doi copii, a lăsat-o fără niciun ban pe soţia sa şi s-a mutat cu noua sa parteneră.

Aránzazu Isabel María "Arantxa" Sánchez Vicario a avut multă încredere în José Santacana, pentru că după căsătorie şi-a trecut toată averea pe numele acestuia. Acum fosta sportivă trăieşte din salariul de director sportiv la centrul Metropolitan School şi din colaborări cu diverse televiziuni pentru a comenta meciuri de tenis. Problema ei este că datorează fiscului spaniol 1.7 milioane de euro şi are o datorie de 7,5 milioane de euro la o bancă, în urma unui împrumut făcut pentru a plăti alte datorii.

O fostă mare sportivă trece printr-un moment foarte greu. A rămas fără soţ, copii şi bani
Arantxa Sánchez VicarioFoto: hepta.ro