ORASELUL LENES  »  ORASELUL LENES  »  ORĂŞELUL LENEŞ

Sportacus vine duminică în Bacău

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Duminică, de la ora 12:00, în European Retail Park din Bacău (Calea Republicii nr.181), Gazeta va prezenta spectacolul “Fii activ cu Sportacus!”. Singurul show licenţiat şI gratuit de acest gen din România, îi va aduce pe Sportacus şi Stephanie la întilnirea cu cei mici. Gazeta Sporturilor vine cu surprize şi cadouri, aşa cum a făcut şI la spectacolul de sîmbătă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  16 Mai 2010, 22:09

Buna! Gasiti poze si video cu Oraselul Lenes din Bacau la European Retail Park pe www.ghidulbacaului.ro. Multe succese in continuare!

 •  15 Mai 2010, 09:47

f***** sportacusu' ma-tii si toata campania gsp legata de el . E CEA MAI MARE PROSTIE DIN RROMANIA ! oraselul lenes =)) =)) mor de ras ... pai daca numai asta le bagam in cap la copii ce pretentii sa avem la ei ? d'aia ajung niste cacati cu ochi tupeisti .

 •  14 Mai 2010, 11:15

cand vine sportacus si la craiova

Vezi toate comentariile (3)
Comentează