Și-a dat iubita în judecată pentru că trimitea sms-uri în timpul filmului

Articol de GSP marti, 30 mai 10:28

Un bărbat de 37 de ani din Statele Unite ale Americii a devenit celebru după un gest ieșit din comun. Brandon Vezmar și-a dat iubita în judecată pentru un motiv stupid: cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare, el a cumpărat bilete și a invitat-o la cinema.



Totul a descurs bine în primele 15 minute, după care femeia a deschis telefonul și a început să scrie sms-uri. Bărbatul i-a cerut să închidă telefonul deoarece lumina de la ecran îl deranja pe el și pe mulți alți spectatori sau să meargă pe hol să expedieze mesajele.

Femeia, pe nume Crystal, a plecat pe hol, dar nu s-a mai întors, lăsându-l și fără mijloc de transport spre casă la o oră târzie, deoarece ea a fost cea care a venit cu mașina la cinema.

Bărbatul a dat-o în judecată pe femeie, cerându-i contravaloarea biletului. Femeia nici nu dorește să audă și a declarat că a trimis doar 2 sms-uri unei prietene care avea nevoie de ajutor.

Cinematograful s-a oferit să-i dea bărbatului un bilet-cadou la alt film, pentru a nu mai aglomera tribunalele și munca judecătorilor cu încă un proces stupid. Totodată, cinematograful susține că nu e tocmai în regulă ca cineva să folosească telefonul mobil în timp ce rulează pelicula.