SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Nouă înotători unguri sunt infectați: „Nu pot să spun că nu mi-e teamă”

Boglarka Kapas în bazinul de concurs, după o cursă Foto Guliver/GettyImages
Boglarka Kapas în bazinul de concurs, după o cursă Foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 18:11

Întregul lot național de înot din Ungaria a fost testat pentru COVID-19. Campioana mondială la 200 metri fluture Boglarka Kapas e între cei care au primit rezultatul pozitiv.

„Am testat pe toată lumea din lotul național, de asemenea staff-ul care a lucrat cu sportivii, antrenori, fizioterapeuți, masori”, a anunțat Federația Ungară de Înot într-un comunicat, citat de Reuters. „Rezultatele continuă să vină, până acum avem nouă pozitive”. 

Aer curat în grădină

Între sportivii infectați cu virusul SARS-CoV-2 se află și campioana mondială al 200 fluture de anul trecut, Boglarka Kapas. „Mă simt bine”, a declarat sportiva în vârstă de 26 de ani într-un video postat de contul ei de Instagram. „Nu mi se schimbă rutina zilnică, oricum, eram acasă, căutând cel mult un pic de aer curat în grădină”. 

Îngrijorat pentru soție

Dominik Kozma, bronz mondial în 2017 cu ștafeta de 4x100 m liber, a spus că al doilea test i-a ieșit pozitiv, după o primă probă negativă. „Am primit vestea cu sentimente amestecate. Nu pot să spun că nu mi-e teamă, sunt îngrijorat pentru soția mea”, a declarat el la televiziunea națională.

585 de persoaneinfectate cu noul coronavirus s-au înregistrat în Ungaria

VIDEO: Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Elisabeta Lipă este îngrijorată de situația din Suceava: „Stau cu inima cât un purice. 70% din sportivii noștri sunt din acel județ”

A ascuns Japonia numărul real de infectați cu COVID-19 pentru a putea organiza Jocurile Olimpice?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează