SPORTURI  »  ALTELE  »  PODCAST

A luat bătaie pe stradă vreodată Cătălin Zmărăndescu? Răspunsul surprinzător al fostului luptător

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 20:51 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 20:56

În cadrul podcastului Fitză cu Adiță, Cătălin Zmărăndescu, fost luptător profesionist și bodyguard al lui Gigi Becali, a fost întrebat dacă a luat vreodată bătaie pe stradă. 

„De două ori am luat bătaie. Prima dată eram copil. Eram cu frate-miu și ne-am luat cu unii, doi la doi, după care ne-am trezit că vin vreo 20 cu topoare, așa că am luat-o la sănătoasa. Știi cum e, fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă. Că ne-am întâlnit după aceea cu câte unul, rând pe rând, asta a fost o altă mâncare de pește. Și am luat odată o bătaie cu unii, erau foarte mulți. După aia i-am luat câte unul, pe rând, pe unde i-am prins. 

A mai rămas numai unul singur, dar am renunțat la răzbunare. Îți spun de ce. Că roata se învârte, uneori primești ce meriți. Dumnezeu știe fiecăruia cu ce limită să-i dea. Dacă nu vii la mine sau în intimitatea familiei mele, nu am nimic cu nimeni”, a explicat Cătălin Zmărăndescu. 

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”
Silkeborg - FCSB 5-0
Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Cătălin Zmărăndescu a povestit înlăcrimat un episod cu Gigi Becali: „Pentru asta, toată viața…”

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în la GSP Live, unde a făcut o incursiune amănunțită prin anii în care a fost angajatul patronului de la FCSB.

Fosta gardă de corp a latifundiarului din Pipera și-a adus aminte de un moment dificil petrecut la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Gigi Becali. Cătălin Zmărăndescu s-a emoționat rememorând acea întâmplare, luptătorul fiind vizibil marcat de respectiva ipostază. Citește totul aici. 

EXCLUSIV VIDEO. Scene șocante! Cătălin Zmărăndescu a rememorat urmărirea hoțului mașinii lui Gigi Becali: „Alergam după el spre Victoriei. Mi-am zis că sunt prost dacă îl scap. Atunci a scos briceagul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează