SPORTURI  »  ALTELE  »  ACCIDENT

UPDATE Unchiul victimei accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu face acuzații dure: „Avea 240 de km/h. Se încearcă mușamalizarea cazului!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 10:07

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei.

UPDATE 13:50 » Vali Gutu, unchiul victimei, a oferit o reacție scurtă pentru Radio Sport 1: „Noaptea trecută, în jurul orei 2:30, Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul de 25 de ani, intrând pe contrasens pe șoseaua Chitilei, cu 240 de kilometri la oră! Cred că deja se încearcă mușamalizarea cazului. Gino deja a ridicat mașina odraslei de la locul faptei, apoi la Elias, la spital, a stat numai cu telefonul la ureche”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fiul președintelui Ligii Profesioniste se afla într-un Aston Martin DBS, care a fost serios avariat, anunță Cancan. Conform sursei citate, în urma impactului celălalt șofer ar fi murit.

Fiul lui Gino Iorgulescu se află în stare gravă la spitalul Elias, unde este operat, informează Fanatik. Tatăl său este în acest moment acolo. 

Conform Antena Stars, poliția a confirmat că Mario Iorgulescu se afla în stare avansată de ebrietate.

Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului Elias, a vorbit pentru Mediafax despre starea lui Mario Iorgulescu: „A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”.

  • Mario Iorgulescu a avut probleme cu legea în trecut. În septembrie 2016 a fost reținut, alături de alți 9 bărbați, după ce ar fi sechestrat și torturat un bărbat pentru a-l convinge să-și retragă plângerea în cadrul unui dosar penal.

300.000 de eurocostă un Aston Martin DBS ca cel al lui Mario Iorgulescu. (foto mai jos)

UPDATE Unchiul victimei accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu face acuzații dure: „Avea 240 de km/h. Se încearcă mușamalizarea cazului!”
Aston Martin DBS

Citește și:

Răzvan Marin la Inter! Italienii l-au urmărit cu Spania și vor să-l transfere: „Se gândesc la viitor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
pake_spp
pake_spp  •  09 Septembrie 2019, 22:40
Postat de Aron Marian pe 09 Septembrie 2019, 07:33

ce masina avea are puslamaua aia...din ce o trai individul de a reusit sa faca atatia bani ca sa-si cumpere asemenea masina?...presupun ca pe langa masina aia mai are inca 2-3 plus case si cateva apartamente daca nu chiar un bloc intreg...in tara asta pana nu avem legea ochi pt ochi nu vom razbate...D-zeu sa-l ierte pe baiatul care a murit care mergea poate linistit spre casa..

Ti-e ciuda ca nu a produs destul iubita ta, ca sa iti poti permite si tu o masina scumpa? Sau ti-e ciuda ca nu e rasa conlocoitoare ca tine si doar voi aveti dreptate'' sa moara mama'' sa faceti ce vreti? Tu daca ''ereai'' fiul lui Iorgulescu ce conduceai? caruta? Nu e copilul de vina ca ta-su l-a crescut prost! Iorgulescu sa intre la puscarie pentru proasta crestere si sa demonstreze cum cu ajutorul masoneriei a facut bani...cat despre copil, cine garanteaza ca scapa de la terapie intensiva? Ascult ce zice boul ala de unchi al victimei...pai tu sa ai Aston Martin ce faci in caz de accident? Pana dimineata nu mai ramanea nici surub din masina, o vindeau ''neamurili teli'' bai Aroane, pe olx!!!..bre

bulletproof
bulletproof  •  09 Septembrie 2019, 08:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hai că, tot eu, am aflat : Era o rudă a vrăjitoarei Melissa ❗

bulletproof
bulletproof  •  09 Septembrie 2019, 08:13
Postat de fcu1948 pe 08 Septembrie 2019, 14:38

Întreabă-l pe șeful tău rotărel de ce este in libertate, după ce a prejudiciat Statul roman cu peste 100 milioane euro.

Care rotarel ? Dezvoltă puțin !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează