SPORTURI  »  ALTELE  »  JIU-JITSU

A surprins pe toată lumea! » Un celebru actor de la Hollywood a câștigat un turneu de jiu-jitsu brazilian: „Cel mai dur concurent pe care l-am avut”

Tom Hardy a câștigat un turneu de jiu-jitsu brazilian
Tom Hardy a câștigat un turneu de jiu-jitsu brazilian

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2022 11:50 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 13:07

Tom Hardy (45 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, a surprins pe toată lumea după ce a participat la un turneu de jiu-jitsu brazilian la care a câștigat medalia de aur.

Pe 17 septembrie, Tom Hardy s-a prezentat la un turneu de jiu-jitsu brazilian disputat în Anglia, la Wolverhampton. Actorul britanic s-a înscris cu numele său real, Edward Hardy, în speranța că va trece neobservat. 

În zadar, deoarece a fost recunoscut de toți participanții. Hardy, care are centură albastră la jiu-jitsu, și-a învins toți adversarii și a câștigat medalia de aur. După turneu, aceștia au dezvăluit că au fost șocați în momentul în care l-au văzut pe celebrul actor pe tatami. 

Tom Hardy, campion la un turneu de jiu-jitsu brazilian

„Am fost șocat. Hardy mi-a spus să uit cine este și să fac ceea ce aș face în mod normal. N-ai crede că este o celebritate. Am participat la vreo șase turnee și am fost pe podium la fiecare. 

Dar el este probabil cel mai dur concurent pe care l-am avut, cu siguranță și-a respectat personajul Bane (n.r. - aluzie la rolul de răufăcător pe care Hardy l-a jucat în filmul Dark Night: The Legend Rises)”, a declarat unul dintre oponenții săi potrivit AS.

Tom Hardy, celebru actor la Hollywood

Britanicul este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Rolurile din Inception, Dunkirk, Venom sau Peaky Blinders l-au făcut pe Tom Hardy să fie iubit de fani. 

Hardy a primit și o nominalizare la Oscar în 2015 pentru rolul său din filmul „The Revenant”.

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce înseamnă impactul Lionel Messi? Suma astronomică pe care i-a adus-o lui PSG
FRANȚA
Ce înseamnă impactul Lionel Messi? Suma astronomică pe care i-a adus-o lui PSG
Cenzură în Spania! Șefii La Liga vor comentarii pozitive la meciurile transmise, altfel cer înlocuirea comentatorilor! Detalii incredibile
SPANIA
Cenzură în Spania! Șefii La Liga vor comentarii pozitive la meciurile transmise, altfel cer înlocuirea comentatorilor! Detalii incredibile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dododudau
dododudau  •  22 Septembrie 2022, 15:57

Tom, la muay thai si box te pricepi, daca iei si centura violeta la BJJ chiar ca devii foarte periculos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează