SPORTURI  »  ALTELE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

FOTO Amenințări fără precedent pe axa Rusia - Turcia, din cauza unei înotătoare: „La închisoare cu ea! Erdogan chiar vrea neînțelegeri cu noi?”

Parlamentarul rus Vitaly Milonov îi cere lui Recep Erdogan, președintele Turciei, să o trimită la închisoare pe înotătoarea Viktoriya Zeynep Guneş (23 de ani), după ce sportiva s-a pozat călcând pe un steag al Rusiei. +14   FOTO
Parlamentarul rus Vitaly Milonov îi cere lui Recep Erdogan, președintele Turciei, să o trimită la închisoare pe înotătoarea Viktoriya Zeynep Guneş (23 de ani), după ce sportiva s-a pozat călcând pe un steag al Rusiei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 20:03 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 20:09

Parlamentarul rus Vitaly Milonov îi cere lui Recep Erdogan, președintele Turciei, să o trimită la închisoare pe înotătoarea Viktoriya Zeynep Guneş (23 de ani), după ce sportiva s-a pozat călcând pe un steag al Rusiei. 

Viktoriya Zeynep Guneş este o înotătoare născută în Ucraina, la Poltava. În prima parte a carierei a reprezentat Federația de la Kiev, câștigând mai multe titluri europene în probele destinare juniorilor. Din 2015, ea reprezintă Turcia. 

Cehul care a pregătit-o pe Zenit, interviu tendențios despre refugiații ucraineni: „E o catastrofă pentru noi, toată lumea se teme”
Război în Ucraina
Cehul care a pregătit-o pe Zenit, interviu tendențios despre refugiații ucraineni: „E o catastrofă pentru noi, toată lumea se teme”

Rusia amenință Turcia, din cauza unei înotătoare

Sportiva a postat pe Instagram o imagine în care calcă pe un steag al Rusiei, iar lucrurile au degenerat.

Amenințări fără precedent pe axa Rusia - Turcia, din cauza unei înotătoare: „La închisoare cu ea! Erdogan chiar vrea neînțelegeri cu noi?”

„Nu cred că Erdogan îi va încuraja pe cei care vor să provoace un nou conflict între Rusia și Turcia. Ăsta nu e un motiv ca Erdogan să aibă neînțelegeri cu Federația Rusă. Sper ca această sportivă să fie pedepsită, chiar trimisă la închisoare, iar alții să audă povestea ei. 

Mi se pare că această înotătoare din Turcia, cu un trecut dubios, nu se va întâlni curând cu sportivii noștri în competiții. Mi s-a spus că e semi-profesionistă. Chiar îmi doresc ca autoritățile din Turcia să ia măsurile cuvenite”, a spus Vitaly Milonov, potrivit rușilor de la Sport24.

VIDEO Emil Caras, secundul celor de la Dinamo Kiev: „E de nedescris ce se întâmplă în Ucraina. E inuman!”

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina:

Campion olimpic rus, părăsit de un sponsor important » Sportivul a participat recent la mitingul lui Putin

Ucraina refuză wild-card-ul pentru CM 2022: „Jucătorii sunt cu mitraliera în brațe! Nu se gândesc la fotbal, dar vor da totul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
127018696103113
Io Nel  •  28 Martie 2022, 08:39

Ce mai vrea și Erdogan să aivă Imperiul Otoman...

1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  26 Martie 2022, 21:41

Intr-o tara in care cetatenii nu sunt sclavii unei junte militare si oligarhii ca in rusia, decizia de a inchide pe cineva o ia o instanta si nu presedintele tarii asa cum insinueaza acel trepadus agarici parlamentar rus. Doar la ei decide un om cine e vinovat si de ce. Cam ca pe la 1400. Tara profund feudala

dragdim
dragdim  •  26 Martie 2022, 20:44

Ha,ha,ha! Îi fac turcii pachet in 3 zile. Davai ceas, davai palton, dar davai minte, nu?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează