SPORTURI  »  ALTELE  »  GIMNASTICĂ

FOTO În 2010 era campioană mondială la bârnă, acum e manichiuristă în Brașov: „Fac tot: cu gel, semipermanente!”

Ana Porgras // FOTO: facebook.com/porgras.ana +28   FOTO
Ana Porgras // FOTO: facebook.com/porgras.ana

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 08:17 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 09:49

Ana Porgras (28 de ani), fostă campioană mondială la gimnastică, în 2010, a devenit manichiuristă. Născută în Galați, Ana s-a stabilit în Brașov și a vorbit despre noua sa meserie.

Fac tot ce ține de unghiuțue: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special! Este o activitate care mă calmează, mă liniștește. După ce m-am retras, am fost o perioadă în Brașov. Sora mea era deja acolo și veneam în vizită tot timpul. M-am îndrăgostit de orașul asta. Mi se pare cel mai frumos oraș din România”, a aspus Ana Porgras în urmă cu doi ani pentru ziare.com.

Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Ana Porgras

+24 FOTO

Pe lângă medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, Ana Porgras a mai câștigat un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa. În 2021, a participat la Survivor România. 

Ana Porgras pentru GSP: „Am fost derutată după ce m-am lăsat de sport”

Contactată anul trecut de GSP, Ana Porgras a explicat: „Ca sportivă, aveam în jur de 41-42 de kilograme, dar ajunsesem pe la vreo 58 la scurt timp după ce am spus adio gimnasticii. Nici nu mai aveam curaj să mă urc pe cântar. Acum am 57 de kilograme, așezate însă altfel pe trup și mă simt foarte OK. 

Eram complet derutată, parcă veneam de pe altă planetă. Nu știam încotro să apuc, fiindcă nu mă pricepeam la absolut nimic în afară de gimnastică, de care nu voiam să mai aud, măcar o perioadă. Trăiam un sentiment de inutilitate. Mă tot întrebam ce să fac cu viața mea și așa am ajuns să mă îndrept spre cosmetică, fiindcă e un domeniu care m-a atras dintotdeauna”.

+24 FOTO

Bârna e aparatul cu care am avut o chimie specială și mi-a fost cel mai drag de la început, la vârsta de 4-5 ani. Mama mi-a și povestit că prima dată când m-a dus la gimnastică, am fugit direct la bârnă. Nu mi s-a părut niciodată greu să stau pe acea fâșie de 10 centimetri. În schimb, nu m-am împrietenit niciodată cu săriturile, la care n-am reușit să progresez deloc
- Ana Porgras pentru GSP

GALERIE FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii lui PSG au publicat o imagine interzisă

FOTO Diana Gureșoaie, poreclită „Strâmba lui Dodel”, a pozat complet goală » S-a acoperit strategic cu o sticlă de șampanie :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
parpalache
parpalache  •  15 Octombrie 2022, 18:40

„Citate”numai cu doua ințelesuri!Sa te gândești- vazând și pozele-daca „presteaza”și la firma și la domiciliu!

Catalynn____
Catalynn____  •  15 Octombrie 2022, 16:23
Postat de gojgaru pe 15 Octombrie 2022, 16:10

Cum adica 'inca' era printre noi ?

Adică încă posta aici pe forum, deci era aici, printre noi ceilalți forumiști. Apoi știu ca avea niște probleme de sănătate și din păcate pare sa fi renunțat pt ca sa tot fie un an, dacă nu mai mult, de când am văzut vreun comentariu de-al sau, sper sa fie OK.

gojgaru
gojgaru  •  15 Octombrie 2022, 16:10
Postat de Catalynn____ pe 15 Octombrie 2022, 11:56

Nu știu dacă ai remarcat, dar ai răspuns unui comentariu vechi de 2 ani! :-))) Pe vremea aia văd ca și Daniel Irimescu (Moflea) era încă printre noi … Fcsbistii tot prosti ca și astăzi, deloc surprinzător. :-)))

Cum adica 'inca' era printre noi ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează