SPORTURI  »  ALTELE  »  HOCHEI

VIDEO Apropiatul lui Putin, accident la hochei » Ce a pățit Aleksandr Lukașenko, președintele Belarusului

Aleksandr Lukașenko
Aleksandr Lukașenko

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 10:34 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 11:30

Aleksandr Lukașenko, președintele din Belarus, a suferit un accident în timpul unui meci de hochei de amatori.

Președintele de 67 de ani este un împătimit al sportului. După ce a jucat fotbal, la care a renunțat din cauza unei accidentări la genunchi, acesta s-a orientat către hochei, fiind acum conducătorul unei echipe de amatori, în care joacă în mod constant.

Cum înțelege Gigi Becali războiul din Ucraina: „Abramovich otrăvit? Vă zic eu cum a fost” + Ce spune despre Zelenski
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Cum înțelege Gigi Becali războiul din Ucraina: „Abramovich otrăvit? Vă zic eu cum a fost” + Ce spune despre Zelenski

VIDEO Aleksandr Lukașenko, accident la hochei

Recent, în timpul unui meci, Lukașenko a avut de suferit. Acesta a fost lovit de un adversar cu crosa în fața, dar nu a suferit răni grave. Ce-i prezenți i-au acordat ajutor imediat, iar Aleksandr Lukașenko a continuat meciul.

Cine e Aleksandr Lukașenko, „ultimul dictator al Europei”

Aleksandr Lukașenko, președinte în Belarus din 1994, supranumit „ultimul dictator al Europei”, este un apropiat al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, și l-a sprijinit constant de la începerea războiului cu Ucraina.

Apropiatul lui Putin, accident la hochei » Ce a pățit Aleksandr Lukașenko, președintele Belarusului
Aleksandr Lukașenko // foto: Guliver/GettyImages

La alegerile din 2020, în jurul său a fost un scandal enorm, fiind suspectat că a falsificat rezultatele. Ulterior, în Belarus au izbucnit proteste masive împotriva acestuia.

În martie 2020, la începutul pandemiei de COVID-19, acesta nu a dorit să impună măsuri de protecție în Belarus. Susținând că nu vrea să afecteze economia țării, el nu a ținut cont nici de avertismentul Organizației Mondiale a Sănătății, care a cerut măsuri de izolare totală. I-a sfătuit pe oameni să combată virusul cu vodcă, saună, muncă și sport. 

Sunt excelent la multe sporturi. Scuzați-mi lipsa de modestie, vă voi arăta într-o zi. Toți cei care mă cunosc vor confirma. Îmi place să alerg, mă plimb cu bicicleta, iubesc hocheiul și am fost fotbalist profesionist, am jucat până când m-am accidentat la genunchi. Fotbaliștilor nu se simte bine în curse de 10-15 kilometri, dar eu pot alerga 15-20 de kilometri
 - Aleksandr Lukașenko, în 2020

Citește și: 

Derapaj morbid în Polonia » Vladimir Putin, în tricoul lui Spartak și cu funia la gât

Șahtior - Olympiakos, amical în lacrimi » Numele orașelor bombardate de ruși, inscripționate pe tricouri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  11 Aprilie 2022, 14:41

Inchisoare pe viata pentru criminalul asta.

penultimul
penultimul  •  10 Aprilie 2022, 19:34
Postat de Bebe Hostiuc pe 10 Aprilie 2022, 12:12

O minciuna gogonata. Pun o intrebare domnule scriitor: Daca te accidentezi la genunci, mai poti face hochei pe giata la 67 de ani???????????! Cred ca-ti dai seama de tampenia pe care a-i scris-o! Ferice de cei saraci cu duhul !

Dumneavoastră n-ați trăit în Romania? Daca scria în ziarele din vest că Elena Ceaușescu e prezentată în presă romana că savanta de renume mondial mintea jurnalistul din vest sau cel roman ? Iar apoi ce știm noi după ce reguli joaca Lukașenko și echipa ? Nimeni nu are voie să îl marcheze pe președinte, toate pasele către el, portarul advers fa-te că legi șireturile și ajută pucul sa intre în poarta. Cel care l-a pocnit pe președinte - suspendare 5 ani la ocna Acu poate ar fi fost mai bine sa nu se fi accidentat Lukașenko la genunchi. Că poate ajungea piua 1 la Dinamo Minsk și nu dictator.

624094521074140
Bebe Hostiuc  •  10 Aprilie 2022, 12:12

O minciuna gogonata. Pun o intrebare domnule scriitor: Daca te accidentezi la genunci, mai poti face hochei pe giata la 67 de ani???????????! Cred ca-ti dai seama de tampenia pe care a-i scris-o! Ferice de cei saraci cu duhul !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează