SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY

VIDEO Benny Adegbuyi, făcut KO! Croatul Antonio Plazibat l-a „bombardat”, în „Glory Collision 3”!

Benny Adegbuyi (36 de ani) luptă astăzi împotriva croatului Antonio Plazibat, în gala „Glory Collision 3”. Meciul nu este transmis la TV în România și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro. +5   FOTO
Benny Adegbuyi (36 de ani) luptă astăzi împotriva croatului Antonio Plazibat, în gala „Glory Collision 3”. Meciul nu este transmis la TV în România și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 21:59 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 22:06

Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani), în runda secundă a luptei de la „Glory Collision 3”.

Benny Adegbuyi nu a avut nicio șansă în fața croatului Plazibat. În prima rundă, oponentul l-a prins pe Benny cu un croșeu de stânga, apoi l-a lovit în bărbie cu o dreaptă. Românul s-a dezechilibrat, a căutat colțul ringului pentru a-și recăpăta suflul. În cele din urmă a fost doborât și numărat. 

Finalul luptei a venit imediat după startul rundei secunde, când croatul l-a prins descoperit și a lansat o dreaptă năucitoare. Adegbuyi a căzut, a încercat să se ridice, dar nu a putut să rămână în picioare. 

Plazibat devine o sperietoare pentru luptătorii români. Are procentaj maxim în luptele cu ei. În trecut i-a mai învins pe Bogdan Stoica și pe Dănuț Hurduc.

Benny ar fi trebuit să aibă alt meci

Benny Adegbuyi intră din nou în ring după victoria carierei, obținută pe 19 decembrie împotriva lui Badr Hari. Reprezentantul României ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik, într-o revanșă, dar marocanul a fost mutat în main-event, unde îl va înfrunta pe Rico Verhoeven.

Meciurile din gala „Collision 3”: Benny vs Plazibat, a doua luptă

MeciRezultat
Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik 
Gokhan Saki - James McSweeney 
David Cakici - Afram Hanna 
Donegi Abena - Sergej Maslobojev 
Benjamin Adegbuyi - Antonio PlazibatPlazibat prin KO
Michael Duut - John KingDuut prin KO

Benny vs Plazibat, show în Glory

E puțin din scurt, într-adevăr. E un game plan diferit, cum zic americanii. Avem o altă strategie pentru luptătorul acesta. Nu e un luptător de luat în râs, e un luptător puternic. Are numai victorii, în ultima vreme, e în top 10. Vine din spate, deci va trebui să fim foarte serioși și, în astea două săptămâni pe care le mai avem, să facem mici schimbări, să ne adaptăm
- Benny Adegbuyi

Citește și alte știri din sporturile de contact: 

Manny Pacquiao și-a anunțat oficial retragerea din box: „Mi-e greu să accept că s-a încheiat”

VIDEO Marocanul Badr Hari, făcut KO de un ultras al celor de la Legia Varșovia!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
hofer
hofer  •  24 Octombrie 2021, 09:51

Nu este primul care primeste aceasta lectie. Cand esti sus trebuie sa muncesti mai mult decat inainte deoarece toti ravnesc la locul tau. Benny sa culcat pe Lauri! Atentie !..., nu vreau sa fiu inteles gresit, nu are nimic de a face cu Laur Reghecampf.

572271850495641
Nebunu Marius  •  24 Octombrie 2021, 08:50

Luați lecții de actorie fraților . De toată *** blatul asta .Nu ai spune ca Benny l-a batut pe BadrHary

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwartet
kwartet  •  24 Octombrie 2021, 02:25
Postat de ge0x pe 24 Octombrie 2021, 00:31

Ghiță chiar era world class.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează