SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, medalii de argint la Campionatul European de tenis de masă de la Munchen!

Sursă foto: Facebook@ Federația Română de Tenis de Masă
Sursă foto: Facebook@ Federația Română de Tenis de Masă

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 21:01 / Actualizat luni, 15 august 2022 21:01

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au cucerit medaliile de argint în proba de dublu mixt a Campionatului European de tenis de masă, competiție găzduită de Munchen. 

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au avut un parcurs extraordinar, dar au rămas fără energie în finala disputată împotriva francezilor Emmanuel Lebesson și Jia Nan Yuan, scor 11-8, 6-11, 5-11, 9-11.

Perechea „tricoloră” a început agresiv, dar nu a putut păstra ritmul. Cu Jia Nan Yuan în zi de grație, având norocul de partea ei, francezii și-au adjudecat titlul european. 

Szocs/Ionescu, parcurs de excepție la Campionatul European

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au revenit fantastic în semifinala contra austriecilor Robert Gardos și Sofia Polcanova. Au fost dominați în primele două seturi, 5-11 și 7-11, apoi nu au mai greșit nimic. Și-au adjudecat următoarele trei acte, la 9, 7 și 6.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, siguri de medalie la Europene

Perechea Ionescu / Bernadette Szocs a trecut în „sferturi” de polonezii Samuel Kulczycki/Katarzyna Wegrzyn, scor 3-1 (11-5, 11-9, 5-11, 14-12). În prealabil, românii îi învinseseră și pe Luka Mladenovic/Ni Xia Lian (Luxemburg), scor 3-1 (12-10, 9-11, 11-7, 11-8). Tot cu 3-1 s-au impus în „șaisprezecimi” și în fața ucrainenilor Anton Limonov/Solomia Brateiko, scor 3-1 (11-3, 4-11, 11-9, 11-6).

Perechea de dublu mixt formată din Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs va disputa semifinala probei astăzi, de la 16:25. Adversarii românilor: Robert Gardos/Sofia Polcanova (Austria). Meciurile pot fi urmărite pe ETTU.TV.

Campionatul European individual seniori 2022

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu sunt semifinaliști la dublu mixt și asigură României prima medalie la Campionatul European individual seniori 2022! #servimpentruistorie #hairomania #tabletennis Luni le facem din nou galerie favoriților noștri, care datorită unui joc la fel de solid ca pe toată durata concursului de la Munchen i-au învins pe adversarii din Polonia. Bernadette și Ovidiu s-au aflat la conducerea jocului, au ratat mai multe mingi de meci spre final, dar au fost decisivi în momentul potrivit și au închis meciul care i-a dus în zona medaliilor. ⚬Sferturi: Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs - Samuel Kulczycki/Katarzyna Wegrzyn (Polonia) 3-1 (11-5, 11-9, 5-11, 14-12) Urmează semifinala cu perechea Robert Gardos/Sofia Polcanova (Austria). Programul și rezultatele, pe site-ul FRTM---> https://bit.ly/3JmV0AZ Meciurile pot fi urmărite în direct pe ETTU TV---> https://bit.ly/3hL3fKH

Publicată de Federația Română de Tenis de Masă pe Duminică, 14 august 2022

Citește și alte știri din sportul românesc:

ZI DE VIS! 6 medalii, dintre care 3 de AUR, la Europenele de Canotaj! Alte 3 medalii de bronz pentru delegația „tricoloră”

Cât de tare e recordul lui David Popovici? Românul a bătut costumele SF și a setat un obiectiv incredibil. Ce este „Proiectul 45”

Mai au de crescut, dar drumul spre Jocurile Olimpice abia începe » Concluziile ștafetei de 4x100 metri liber: „Suntem mulțumiți chiar și cu acest rezultat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
fibra
fibra  •  16 August 2022, 07:16

Felicitari "chinezii nostri"! O performanta mare la Europenele unde sunt cei mai multi asiatici.

forumeer
forumeer  •  16 August 2022, 00:27

Felicitari sportivilor Stelei, o performanta incredibila!

ortega
ortega  •  15 August 2022, 21:19

La 1-1 și 6-7 se putea schimba soarta partidei , a greșit Ovidiu două la rând și a fost cam clară treaba ... Oricum , bravo lor !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează