SPORTURI  »  ALTELE  »  METROSPORT

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri emoționante despre soția lui: „M-a iertat de multe ori”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 10:08

Cătălin Moroșanu are o relație de dragoste foarte puternică, soția lui fiindu-i alături de 17 ani. Acest lucru s-a văzut și în cadrul emisiunii ”Ferma”, show în care concurează în această perioadă.

Într-un moment de nostalgie, Moroșanu le-a povestit celorlalți colegi din emisiune despre soția lui, Georgiana.

„Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea”, a spus luptătorul, conform libertatea.ro.

Nu e prima dată când Moroșanu îi transmite declarații de dragoste soției sale. La începutul acestui an, pugilistul a publicat pe Facebook un alt mesaj emoționat.

Mesajul postat atunci:

Înainte să se bată cu Ghiță, Moroșanu a făcut o declarație de dragoste superbă: "Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
748176605366038
Tiberiu Ungureanu  •  16 Martie 2019, 14:01

"Anunțul făcut de Moroșanu, după 17 ani de relație! Uluitor ce i-a făcut soția" gsp.ro site-ul lui peste. "Uluitor ce i-a făcut soția". I-a facut o fetita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează