SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Conor McGregor, scene ireale cu fiul său de 3 ani: „Te-a lovit în spate, nu? Lovește-l în gură! Noi suntem regi”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 09:50 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 11:38

Luptătorul irlandez Conor McGregor (32 de ani) este protagonistul unui moment incredibil, alături de unul dintre copiii săi, Conor jr (3 ani).

Într-un clip postat pe contul său de Instagram și filmat pe plajă în Abu Dhabi, luptătorul de MMA  are un dialog incredibil cu fiul său. Acesta îi ține copilului un discurs radical, spunându-i cât se poate de clar să-l rănească înapoi pe un copil care l-a lovit.

„Vezi asta? (n.r- pandantivul de la lațul lui Conor) Este blazonul familiei McGregor. Este un cap de leu cu o coroană pentru că suntem regi, suntem campioni. Suntem regi! Lovește-l pe cel care-ți spune altceva.

Te-a lovit? Unde te-a lovit?  Te-a lovit în spate, nu? Unde o să-l lovești tu? În gură! Țintește gura și nasul, campionule! Trebuie să fii mai rapid ca el. Pentru asta ne vom antrena. O să îți dau lecții de box”, spune McGregor către fiul său.

VIDEO Conor McGregor, discurs incredibil către fiul său: „Lovește-l în gură”

Citește mai multe știri din sport:

Conor McGregor s-a răzgândit și nu mai luptă cu Poirier! Dispută aprinsă între cei doi: „Vei plăti pentru asta, t***ă mică”

A cucerit primul titlu WTA din carieră și face declarații tari: „Khabib Nurmagomedov e un bărbat adevărat! El e «Vulturul», eu «Pantera neagră»”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
nebeleizis
nebeleizis  •  14 Aprilie 2021, 12:29
Postat de paisie.agarbiceanu pe 14 Aprilie 2021, 10:56

Cap ai, minte ce-ți mai trebuie? McGregor ăsta e un fel de Moroșanu irlandez, irlandezii fiind un fel de moldoveni britanici.

Si pe tine te-a inselat prietena cu un moldovean? Toti astia care urati moldovenii, eu zic sa stati la coada, ca pe noi ne tine sa vi le tufem pe toate ! :)))))))))))))))))))))))

paisie.agarbiceanu
paisie.agarbiceanu  •  14 Aprilie 2021, 10:56

Cap ai, minte ce-ți mai trebuie? McGregor ăsta e un fel de Moroșanu irlandez, irlandezii fiind un fel de moldoveni britanici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează