SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor a dat 1,7 milioane de euro pe un ceas XXX

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 10:20 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 11:56

Luptătorul irlandez Conor McGregor (32 de ani) revine în octagon sâmbătă, urmând să lupte în Abu Dhabi cu americanul Dustin Poirier (32 de ani).

Înainte de primul său meci din UFC după o pauză de un an, McGregor și-a permis o extravaganță și și-a cumpărat două ceasuri ultraluxoase, în valoare totală de 2,5 milioane de euro.

McGregor, ceas interzis minorilor

Excentricul luptător irlandez a plătit 1,7 milioane de euro pe un ceas de la Jacob and Co, o companie americană de bijuterii și ceasuri, care are un detaliu inedit.

La prima vedere, ceasul „Rasputin” este unul obișnuit, însă când McGregor apasă pe un buton, o scenă explicită de sex apare pe cadranul ceasului încrustat cu diamante. (imagine în galerie foto)

+45 FOTO

În plus, McGregor a mai cheltuit 820.000 de euro pe un alt ceas, Jacob & Co Astronomia Tourbillon Baguette, care are peste 400 de diamante încrustate.

Conor McGregor are și o colecție impresionantă de mașini

Luptătorul irlandez a investit o parte din banii câștigați în una din marile sale pasiuni: automobile de lux. Garajul său auto valorează aproape 3 milioane de euro, iar din colecția sa fac parte mașini precum Rolls Royce Ghost, Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, Cadillac Escalade, Lamborghini Aventador Roadster, BMW i8, McLaren 650S sau Mercedes-AMG S550 Coupe.

În plus, Connor McGregor deține un yacht de lux Prestige 750 care a fost personalizat special pentru el. Valoarea lui: peste 3,5 milioane de euro.

+45 FOTO

VIDEO Benny Adegbuyi: „Am dus acest sport la un alt nivel!”

Citește mai multe știri din sporturile de contact: 

Luptă istorică în UFC! Max Holloway și-a umplut de sânge adversarul: 141 de lovituri într-o singură rundă! Cum l-a umilit în final

Șeful UFC pregătește meciul anului! Khabib Nurmagomedov e chemat să-i acorde revanșa lui Conor McGregor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close