SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor s-a răzgândit și nu mai luptă cu Poirier! Dispută aprinsă între cei doi: „Vei plăti pentru asta, t***ă mică”

Dustin Poirier - Conor McGregor
Dustin Poirier - Conor McGregor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 10:14 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 10:42

Conor McGregor (32 de ani) și Dustin Poirier (32) ar fi trebuit să se înfrunte pentru a treia oară, de această dată la Gala UFC 264, de pe 10 iulie, dar irlandezul susține că lupta nu va mai avea loc.

  • CONTEXT: Înainte de lupta dintre Poirier și McGregor de la UFC 257, pierdută de irlandez prin KO, Conor McGregor agrease să doneze 500.000 de dolari pentru fundația „Good Fight”, organizația caritabilă condusă de Dustin Poirier și soția sa, Jolie, al cărei scop este combaterea foametei, problemelor de sănătate și dezastrelor naturale în Lafayette, orașul lor natal din statul Louisiana.

Declarațiile recente ale lui Dustin Poirier, care a dezvăluit că McGregor nu a donat cei 500.000 de dolari promiși către organizația sa caritabilă, l-au înfuriat pe irlandez. Acesta a avut un derapaj la adresa rivalului său din Octagon, pe care l-a jignit, spunând și că a treia luptă cu cel supranumit „Diamantul” nu va mai avea loc.

Poirier îl acuză pe McGregor. Irlandezul răspunde cu jigniri

Zilele trecute, Poirier a dezvăluit pe Twitter că McGregor nu și-a îndeplinit promisiunea, iar un scandal uriaș a izbucnit de acolo. „Este o donație, nu o datorie. Am tot așteptat planurile pentru bani, dar nu au venit. Fac asta cu toate donațiile mele, vreau să știu unde merg, punct cu punct. Altfel sunt bani irosiți, ceea ce se întâmplă cu multe organizații caritabile, din păcate”, a scris McGregor.

În replică, Poirier a declarat că îl va învinge din nou pe McGregor, pe 10 iulie: „100% nu e o datorie. Ai oferit, am acceptat, iar așa cum am spus, echipa ta nu a răspuns emailurilor noastre cu privire la procesul de distribuire a banilor. Pe 10 iulie vei simți din nou gustul înfrângerii”.

Din acel moment, McGregor a cedat nervos și a trecut la jigniri.

„Ești rupt, în moarte cerebrală. 500.000 de dolari fără un plan pentru ei? Da, stai pe-aproape. Prostule. Trebuie să fii nou în lumea banilor. Apropo, lupta e anulată, o să lupt cu altcineva pe 10. Mult noroc cu vechiul contract, copile. Echipa mea se asigură că fiecare donație merge unde trebuie, generozitatea mea este cunoscută. Vei plăti cu creierul pentru această încercare de a-mi păta numele. T***ă mică, mult noroc pentru când te voi prinde. Ai b****o”.

Pe 23 ianuarie, la UFC 257, Poirier l-a învins pe McGregor prin KO. Iar în prima luptă dintre cei doi, care a avut loc în 2014, irlandezul a fost învingător.

Mai multe știri din sporturi:

Simona Halep, din nou pe teren! Antrenament alături de Darren Cahill: „Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume!”

Încă un succes la canotaj! Barca feminină de 8 plus 1 și-a apărat titlul continental pentru al cincilea an la rând

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează