SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

Corespondență din Bulgaria » 6 echipaje românești s-au calificat în finalele Mondialului de canotaj din Bulgaria

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 09:23

România se bucură din nou de rezultate pozitive la canotaj. De data aceasta, echipajele noastre au rezultate favorabile la Mondialele de canotaj de la Plovdiv (Bulgaria). 

România are 6 dintre cele 8 echipaje prezente la Mondial calificate în finalele de sâmbătă și duminică. Bărcile de 8+1 masculin și feminin s-au calificat azi în ultimul act, la fel ca cea de dublu rame masculin. Ulterior, a obținut calificarea în finală și echipajul de două vâsle masculin.

Barca de 8+1 feminin a întâmpinat ceva emoții în recalificări, terminând întrecerea pe locul 2 din 6. Primele 4 se calificau în finală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Septembrie 2018, 11:40

FELICITĂRI fetelor și băieților de la canotaj. Mult succes în continuare!!!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Septembrie 2018, 09:47

Va trebui sa va hotarati. Ieri erau "9 echipaje", azi sunt 6 calificate din 8. E cam complicat! https://www.gsp.ro/sporturi/altele/finalele-campionatelor-mondiale-de-canotaj-sunt-transmise-la-tv-noua-echipaje-vor-concura-pentru-romania-548139.html

Vezi toate comentariile (2)
Comentează