SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE CANOTAJ

Corespondență GSP din Bulgaria » Trăirile unui președinte: cum s-a comportat Elisabeta Lipă în ziua senzațională a canotorilor români

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 15:46

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj , s-a rugat în tribuna oficială, a țipat și a plâns de bucurie în cursele de la Plovdiv, la care România a obținut două medalii: aur și argint. (Detalii aici)

Președintele Federației Române de Canotaj a trăit intens fiecare cursă la Mondialele din Bulgaria. în tribuna oficială, de deasupra masei presei, vocea Elisabetei Lipă s-a auzit clar în fiecare cursă. "Hai, mă băieți, trageți tare!", "Bravo, măi, băieți! Știam eu că puteți. Țineți-o tot așa". "Doamne, ține-i tari până la capăt", se auzeau îndemnurile oficialului român.

Lipă a văzut cursele alături de președintele COSR, Mihai Covaliu, de George Boroi, vicepreședintele forului olimpic, dar și de Sandu Pop, secretarul general al FR Canotaj.

Apoi, la cursa de aur a fetelor, Lipă a strigat. "Gianina, nu mă dezamăgi!", "Ionela, hai fato, ca să știi pentru ce ai muncut atât!", Doamne, sunt incredibile fetele astea două!".

A plâns la marginea podiumului și când imnul României a răsunat în "Grebna Baza" din Plovdiv. "Sunt un președinte fericit. Am o echipă formidabilă. Canotajul românesc e din nou o putere. Să aduci patru bărci de băieți și toate să ajungă în finală, e ceva la care nu visam nici eu, o optimistă desăvârșită. E meritul lor, al sportivilor și al antrenorilor care-i pregătesc", a spus Lipă.

Citește și: Corespondență din Bulgaria » FOTO Superstiția din spatele aurului mondial » Gianina Beleagă și Ionela Lehaci-Cozmiuc fac din asta o tradiție

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează