SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV O dublă campioană mondială, operată degeaba la genunchi: „Părinții nu au știut nimic. Am stat 2 ore și jumătate în operație și nu s-a găsit nimic”

Corina Ungureanu, în 1997 // FOTO: Imago
Corina Ungureanu, în 1997 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 15:50 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 16:07

Corina Ungureanu (42 de ani), dublă campioană mondial (1997 și 1999) și dublă campioană europeană (1998), a vorbit despre un moment delicat din cariera ei.

În 1993, când era junioară, Corina Ungureanu a fost operată la genunchi. Azi, la GSP LIVE, fosta gimnastă a povestit că operația nu era necesară și că doctorii nu i-au găsit nicio problemă.

Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”
GSP LIVE
Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”

VIDEO Corina Ungureanu, dezvăluire la GSP LIVE: „Am fost operată de pomană la genunchi”

„Operația mea la genunchi a fost făcută de pomană. Așa s-a decis la Spitalul Municipal. Nu am avut nimic la genunchi. Era o suprasolicitare. Am stat 2 ore și jumătate în operație și nu au găsit nimic. 

Eu nu am avut nimic. Eram la junioare, într-un cantonament. Eram în creștere și aveam o suprasolicitare. Am făcut exerciții noi, de ridicări. Probabil au fost prea multe greutăți. Au mai fost colege cu dureri la genunchi, dar la mine au fost cele mai rele. Nu era vorba de durere, doar că nu mai aveam control. Ligamentele erau foarte sensibile. 

Eram în cantonament în Austria și m-a văzut un medic. Mi-a spus foarte clar nu am nicio problemă, doar că am nevoie de recuperare, cu exerciții specifice. Înainte de a merge în Austria au fost la un doctor în România, la Municipal, și mi-a zis că nu am nimic.

După cantonament, m-au dus iar la medic, nu știu de ce. M-au oprit, m-au operat, iar ai mei nici nu au știut. Au venit a doua zi. A fost o nebunie atunci.

Mă durea și celălalt genunchi, dar de teamă să nu fiu iar operată nu am zis nimic. Am tras doi ani cu durerea până mi s-au întărit ligamentele”, a spus Corina Ungureanu la GSP LIVE.

Glezna încă nu e rezolvată. Și la spate am probleme. Mi s-a descoperit o problemă la coloană pe care o am din naștere

- Corina Ungureanu

Citește și: 

Șoc în Franța: un dublu campion mondial, arestat pentru corupere de minori și pornografie infantilă! Și-a recunoscut vinovăția + Ce pedeapsă riscă

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, în semifinale la Australian Open! Au trecut de favoritele #4: „Cred că suntem nebune”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  25 Ianuarie 2023, 19:57

si la cap daca te opera era identic, nu gaseau nimic :))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează